suita in care au stat vanessa paradis si johnny deppsuita in care au stat vanessa paradis si johnny depp

Hituri si vedete la Caudalie

text de Noemi Revnic

Ieri s-a incheiat voiajul meu de rasfat la Sources de Caudalie si pot spune ca deja sunt “in love” cu produsele de ingrijire create de aceasta familie intreprinzatoare si ma bucur ca le pot gasi si in Romania, in farmaciile Centrofarm.

Recunosc ca nu eram “cremaholica” pana acum vreo patru ani, dar in prezent am grija sa fiu la curent cu tot ce apare nou si sa incerc toate cremele si serumurile care sa imi hraneasca tenul si corpul. Daca sunt si cu ingrediente naturale, precum Caudalie, cu atat mai bine. Ce poate fi mai bun decat o crema creata din struguri?

Acum doua zile, Jennifer Aniston declara la o emisiune matinala cu un rating ametitor ca a inceput sa foloseasca produsele Caudalie. Iar la Sources de Caudalie au stat intr-o mica vacanta si s-au bucurat de tratamentele SPA Vanessa Paradis si Johnny Depp. In fotografie este chiar suita lacustra in care au locuit cei doi acum ceva vreme. Cu o deviza care spune totul: Effective. Natural.

Glamour, Caudalie trede acum pe lista produselor mele preferate. Nu sunt specialist in beauty, dar pot sa va spun ca tenul meu (destul de sensibil) se simte minunat cu serumul si cremele hidratante Caudalie. Iar “Huile Divine” (pentru corp, fata si par) este cu adevarat divin, imi hraneste parul ceva fantastic. Cat despre “Eau de Beaute”, e deja in poseta, e un refrichant perfect si are un miros adictiv.

Iata si site-urile SPA-ului & al castelului, cand ajungeti in regiunea Bordeaux va recomand aceasta incursiune. http://www.sources-caudalie.com/ si http://www.smith-haut-lafitte.com/

Acum se culege via iar spectacolul este de poveste.

Pe curand, sa aveti un weekend perfect si nu uitati de ritualurile de frumusete de seara si dimineata. Fac cat doua sedinte la psiholog.

*

Noemi Revnic este specialist in comunicare, colaborator Harper’s Bazaar Romania. O puteti citi si pe blogul ei, Placerile lui Noe.

Leave a Comment


+ 2 = eight


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!