biz-age1biz-age1

voi fi la Social Media Summit editia 10, miine la Timisoara

Miine sunt la Timisoara la Social Media Summit, intilnirile organizate de revista Biz pentru cei care vor sa -si deschida mintea catre uneltele de comunicare ale internetului, in special Social Media.

E o editie aniversara, cu nr 10, dar dincolo de cifre editia de miine de la Timisoara inseamna si altceva;

– mai bine de 2 ani, echipa Biz a mers in tara catre comunitati tratindu-i egal pe cei care sunt implicati in social media de acolo in raport cu cei din Bucuresti.

– peste 2000 de oameni din companii sau din blogosfera au aflat povesti motivationale, aspirationale si-au invatat lucruri noi de la alti oameni care au reusit sa ridice capul in industria online. si-au facut-o fara sa plateasca vreun ban

*

Am participat doar la o sesiune , cea de la Iasi de anul trecut, dar mi-a placut la nebunie. Cind mergi in afara Bucurestiului descoperi oameni care stiu sa se bucure de informatia pe care o primesc, care n-au teama judecatilor si te intreaba cu lejeritate orice vor sa stie. e realmente o bucurie sa fii alaturi de ei pentru ca sunt foarte deschisi.

Si cind esti fata in fata cu ei iti dai seama cit de mult inseamna intiative ca aceasta a revistei Biz: construiesti intr-un domeniu aflat in dezvoltare, pentru binele tuturor; pentru ca daca tot mai multi invata sa utilizeze corect noile cai de comunicare, daca companiile locale vor crea platforme de comunicare cu blogosfera sau companiile online, business-urile vor merge mai bine si, indirect, publicatiile de business, asemeni revistei Biz, au de cistigat.

***

Miine la timisoara voi vorbi despre ce implica – si din partea unei companii, dar si din partea protagonistului – sa fii Ambasador de Brand. cum il alegi, ce trebuie sa faca el, ce spune deontologia si etica in asemenea situatie.

Editia de anul acesta de la Timisoara include in program un training special despre impactul,
platformele, felul in care companiile folosesc social media si pasii pentru creionarea celor mai eficiente strategii de social media.
Mai multe detalii despre programul si temele de discutie de la SMS Timisoara, pot fi consultate pe: http://www.bizforum.ro/smstimisoara/

*

La multi ani SMS Biz:)

4 Comments Published

12 years ago / Reply

Ma bucur ca participi inseamna ca o sa vad un frumos review despre eveniment si activatea in sine a acestuia,nu?
Daca da abia astept avand in vedere ca eu nu pot participa…

12 years ago / Reply

Buna Cristina.Undeva pe blogul tau,am vazut fotografii minunate insa nu mai reusesc sa gasesc postarea si nu am retinut decat ca se numea Andrei…
Ma poti ajuta cu restul numelui,te rog.

12 years ago / Reply

nu inteleg la ce te referi, descrie fotografia sau spune cu ce erau vorbele care o insoteau:)

12 years ago / Reply

Buna Cristina.Mi-am dat si eu seama intr-un tarziu,ca nu aveai cum sa ghicesti.Scuze.
Fotografii intr-o padure,undeva la munte,drumuri de munte,un copac singuratic vazut de la o fereastra.
Sper sa te ajute.
Multumesc.

Leave a Comment


1 − = zero


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!