andrei leonteandrei leonte

cistigatorul de la X Factor sezonul 1 in fata mai marilor de la Warner Music:)

dupa cum stiti sunt prietena cu simpaticii care fac emisiunea X Factor, asta mi-a permis sa vad in avans ceva secvente din episoadele de auditii, sper sa mai vad si boot camp si judge house, pt ca dupa aia ma duc eu singurica la galele live si vad TOT:)

ei bine, astazi (in mod exceptional sapt asta si sapt viitoare avem si luni X Factor) e o secventa pe care nu mi-au dat -o la previzionare: cu Andrei Leonte cistigatorul de anul trecut.

m-am plins pe facebook (eu fiind o fana a lui Leonte la editia trecuta, am pariat pe el din prima secunda de auditii) ca nu am stiut ca va fi in aceste auditii si… prietenul la nevoie se cunoaste: m-a sunat Andrei. da, fix Andrei Leonte.

asa am aflat ca a fost la Londra, a intilnit licentiatorii Warner Music din toata lumea si … a cintat in fata lor. din partea Roton Romania (casa de productie care-l are in grija pe Andrei), a mai cintat si Raluka ( i like that trumpet).

ocazie cu care tinarul domn Andrei Leonte a primit propuneri de colaborare prin alte tari, dar asta o sa le povesteasca el sau managementul lui de la Roton, cind va veni vremea…

iata cintecelul lui cel nou pe care l-au auzit si mai marii de la Warner Music 🙂

pe Andrei il vedem diseara in ultima editie de auditii, un episod cu nabadai – cind Cheloo sare sa-l bata pe un concurent, iar din incaierare Razvan iese cu blugii rupti.

***

cu episodul din seara asta se termina auditiile, asa ca sunt curioasa care e concurentul(a) care vi s-a lipit de sufletel. cine v-a placut cel mai mult dintre toti cei pe care i-ati vazut (nu doar din seara asta, din toate preselectiile)

eu as paria la finala, in primii trei, pe Ioan Man, dar astept si parerile voastre. si nu, n-am gasit inca printre cei din auditii un concurent cu charisma lui Andrei:)

8 Comments Published

11 years ago / Reply

Eu merg pe mana lui Marian Stancu. Am un feeling cu el, dar sa vad daca ajunge in gale.

11 years ago / Reply

vaaaai, nici nu mi-l amintesc. da-mi detalii, cum arata ce a cintat

11 years ago / Reply

james dean… nu-i dau sanse:) tre sa invete smerenia, are un ego cit casa:)

11 years ago / Reply

Mie imi place mult Sanziana. (fata cu vocea asemanatoare cu a Shakirei)
Are o voce foarte, foarte buna si e si foarte draguta 🙂

11 years ago / Reply

Si eu il admir si am știut ca Andrei va fii câștigătorul pentru ca vocea lui ma facut sa imi treacă fiori ai sa imi faca pielea de gaina!!!Ramai asa cum esti Andrei pt ca asa ca persoana eu te ador.pup

11 years ago / Reply

andrei are o mare mare pasiune pentru gramatica. si cea romana, si cea engleza, si uite ca i-a prins bine pentru ca vorbeste fluent in engleza in fatza oricarui strain.
ceea ce iti doresc si tie.

“m-a facut”

11 years ago / Reply

Imi place melodia! …sa o tina tot asa Andrei :-*

Leave a Comment


× six = 6


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!