chisu tommy lee joneschisu tommy lee jones

dincolo de campania cu Tommy Lee Jones & Dan Chisu

stiti fotografiile de prin tabloide cu Tommy Lee Jones si Dan Chisu, plus doua fete frumoase si tot tam tam-ul cu acuzatiiile ca fata blonda care apare linga Lee Jones se prostitueaza, cu atacurile la adresa iubitului ei?

ei bine, nu e ceea ce pare:)

astazi, la Radio Guerrila Dan Chisu a explicat ca totul a facut parte din campania de promovare a unui site: mynameisbrand.ro

foarte smart campania.

trebuie sa recunosc ca eu am vazut fotografiile la Neata cu Razvan si Dani si mi s-au parut f plauzibile. adica, da, stiu ce proiecte cinematografice are Dan Chisu, stiu ca e pe principiul “think big”, deci nu m-ar fi mirat sa-l vad cu Tommy Lee Jones prin vreun restaurant.

ca oamenii aia din presa n-au verificat, asta e partea a doua.
inteleg ca unii patroni de presa sunt atit de suparati pe Chisu pentru ca le-a “tras-o”, incit il ameninta ca-l fac praf prin tabloidele lor.

dar cumva si-o meritau. stiu de la Dan ca acum ceva vreme o publicatie a scris ca a iesit beat dintr-un club, iar el nu mai bea alcool de multa vreme. dar nimeni nu s-a ostenit atunci sa-l intrebe.

Dan Chisu lanseaza insa saptamina viitoare filmul “Si caii sunt verzi pe pereti” si o sa fiti din nou uimiti de ideea lui de campanie publicitara. Tot pe Guerrilla va debuta:)

sa nu ziceti ca nu v-am spus:)

One Comment Published

[…] spune că recenta campanie cu Tommy Lee Jones de România ar fi una smart. Mie nu mi se pare deloc smart […]

Leave a Comment


6 − five =


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!