Poarta galben pe 2 octombriePoarta galben pe 2 octombrie

pe 2 oct poarta GALBEN

miine, 2 octombrie, e ziua internationala a Supravietuirii. ziua celor care au invins cancerul.

Asociatia Little People – cea care are unul dintre cele mai puternice si mai emotionale programe, Temerarii – ne invita sa purtam galben. va fi un semn pentru toti cei care sunt in spitale si se chinuie cu chimio (copii sau adulti) ca, “afara”, sunt oameni care se gindesc la ei si le transmit toata energia buna, chiar daca nu-i cunosc personal.

va fi un semn de speranta.

mi-ar placea sa vad miine pe strada oameni imbracati in galben; eu sa nu-i stiu pe ei, ei sa nu ma stie pe mine, dar sa ne zimbim pentru ca stim ca avem un lucru in comun – avem speranta. si mai avem admiratia pentru lupta pentru a invinge bolile crincene.

daca doriti sa comandati o bratara galbena, aveti la dispozitie site-ul asociatiei: http://www.thelittle-people.org/LPA_website/donate.html

***

In 2006 Asociatia Little People a înființat Clubul Temerarii, al adolescenților romani care au invins cancerul, numarand aproape 300 de membri din 85 de localitati.

Din donatiile si fondurile obținute, Asociatia Little People ofera suport psiho-social zilnic la peste 85% din copiii bolnavi de cancer din Romania, a construit si a amenajat 2 camere de joaca, a renovat secții de pediatrie, ofera suport in achiziționarea aparaturii medicale necesare si in procurarea medicametelor greu accesibile, desfasoară campanii de conștientizare in comunitate si organizeaza evenimente pentru tinerii supravietuitori de cancer.www.thelittlepeople.rowww.potisitu.ro

3 Comments Published

[…] că 2 octombrie este Ziua Internaţională a Supravieţuirii.  Purtând culoarea galben le arătăm celor care se confruntă cu cancerul că există […]

11 years ago / Reply

O completare, daca mi se permite.
Intreaga luna octombrie este declarata in Marea Britanie ca luna “stop fumat“ sau cam asa ceva (am auzit la un radio, din mers!)
Asa ca n-ar fi rau sa prevenim, zic. Mai ales ca fumatul e cea mai mare prostie pe care o poate face un om fara sa-l oblige nimeni si nimic.

11 years ago / Reply

In urma cu ceva ani, cand eram ceva mai micuta ma imbracasem toata in galben, mi se spuse la un momendat galbuia, adevarul e ca nu prea se imbraca nimeni in galben insa daca vorbim de negru o sa observati un adevarat succes daca este sa numaram pe toti cei care se imbraca in negru.

Leave a Comment


6 × five =


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!