ritmritm

ritm

mi-a luat multi ani sa inteleg ca nu toti fac lucrurile in acelasi ritm cu mine.

ca fiecare invata in ritmul lui, munceste in ritmul lui, iubeste in ritmul lui.

inca mai string din dinti cind explic ceva cuiva si vad ca are nevoie de timpul sau ca sa digere informatia si sa ia decizia: mi se pare ca iroseste ore/zile/luni pretioase.

oricit m-as antrena nu pot sa suport lenesii si indolentii. deci nu m-am schimbat f mult:)

5 Comments Published

11 years ago / Reply

Parca ar fi gandurile mele..

11 years ago / Reply

🙂 Treci printr-o perioada in care simti nevoia sa spui lucrurilor pe nume? In ultimele 2 zile ai pus pe blog articole despre diferentele dintre tine si ceilalti. E ok, si mie mi se intampla…dar apoi ma intorc din nou la mine, pe ceilalti nu ii pot schimba…depinde in exclusivitate de ei.

11 years ago / Reply

nope. experimentez . sa vad reactiile oamenilor la mai multe abordari 🙂

11 years ago / Reply

Faptul ca fiecare are propriul sau ritm nu are de-a face cu lenesii si indoielnicii. Fiecare are ritmul sau preferat. De ex, cf. teoriei Laban, efortul pe care-l depunem pt a interactiona cu timpul este repede si incet. Lenesii si indoielnicii sunt blocati in cel ‘incet’. Si atat, nu si-au integrat ritmul ‘repede’. Faptul ca nu vor sa-si dezvolte vocabularul miscarii tine tot de lene.

11 years ago / Reply

Ideea dumneavoastra de a vorbi despre ritmul in care oamenii fac lucruri ma bucura si ma alina nespus in acelasi timp,
Cu cateva suspinuri, nu pot sa nu- mi amintesc cat de sensibili s-au aratat domnii profesori din scoala generala, fata de nevoia mea de timp suplimentar la toate tipurile de testare, deoarece eu fac aproape totul cu mana stanga( inclusiv scrisul, dar nu in mod nativ) .
Insa ca si dumnealor, oamenii care ma cunosc/ vor sa ma cunoasca asa cum sunt , apreciaza in general ritmul meu de a merge , de a munci si a iubi.
De aceea, cred ca toti trebuie sa fim si sa – i facem pe ceilalti constienti de ritmul nostru, fara a pune atat de mult suflet in lucrurile care ne nemultumesc, ci mai precis in acelea pe care dorim sa le imbunatatim sau impartasim sincer.
Nu in ultimul rand, sa adresam multumiri celui in care credem, pentru ca oameni dragi noua invata sa iubeasca in ritmul lor, ritmul nostru de a iubi.

Leave a Comment


× 1 = nine


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!