Vizual CristinaVizual Cristina

Toamna sigurantei noastre virtuale

Povesteam luna trecuta despre informatiile importante pentru mine… lucrurile la care tin si care sunt de neinlocuit. Fotografiile, filmele preferate, articolele vechi si multe alte amintiri dragi care se afla in laptopul meu si pe care, cu ajutorul celor de la Kaspersky, am inteles cat e de important sa le protejez – si mai ales cum sa fac asta.

Cind m-am alaturat campaniei Kaspersky, Safeguarding me, am avut un gind: sa aflu mai multe si sa va spun si voua despre amenintarile la care nici cu gandul nu ne gandim si care apar cand e vorba de protejarea informatiilor pe care le lasam, inocenti, sa zburde in lumea virtuala.

Si, de fapt, nu e vorba numai despre informatii – lucrurile pot deveni mult mai concrete si mai usturatoare daca nu esti atent. Daca magazinele online de haine si de accesorii va fac cu ochiul si va faceti, ca si mine, cumparaturile pe internet, e bine sa stiti ca suita Kaspersky Internet Security 2013 va protejeaza banii in timpul tranzactiilor cu o tehnologie care se numeste fix asa – Safe Money. In seara lansarii, mi s-a facut o demonstratie despre cum chiar si site-urile care par safe pot sa fie cu capcana, pentru ca exista oameni destepti dar cu intentii rele, care pot redirectiona platile dinspre site, catre buzunarele lor.

Pentru ca amenintarile sunt serioase nu numai la noi, ci peste tot in lume, uite ca in octombrie a fost decretata European Cyber Security Month. Este o campanie de informare despre pericolele din mediul online, in care sunt implicate mai multe tari din Europa, printre care si Romania.

Ma bucur ca am facut si eu ceva in pas cu eforturile europene – am acordat, prin concurs, cinci licente Kaspersky Internet Security 2013 catre cititorii blogului meu: Andra, Ana, Fifi, Cristiana si Mihaela. Stiu deja ca norocoasele cistigatoare si-au instalat protectiile pe computer, iar acum au o viata mai linistita in online.

Ce vreau sa spun, inca o data, cu acest articol? Puteti sa faceti lucruri frumoase in online, puteti sa economisiti timp si bani, dar trebuie sa o faceti cu cap si sa aveti grija la siguranta voastra virtuala. Informati-va si, mai ales, folositi softuri de protectie.

Leave a Comment


five + 6 =


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!