8.TankAnglaise_Cartier8.TankAnglaise_Cartier

cartier si puiul de tigru

Cartier a iesit pentru aceasta iarna cu o reclama pe care nu o inteleg. Ei au de vindut un ceas – pentru barbati – pe numele lui Tank Anglaise, iar reclama arata un pui de tigru.

inteleg ca pe facebook, felinele domestice sau salbatice au mare succes, si ca in general orice mitza pufoasa atrage femeile, dar ceasul asta e pentru barbati…

 

am vazut reclama in deschiderea (e spread-ul de deschidere) revistei Monocle si m-am uitat mult la ea. pur si simplu nu inteleg de ce au pus un pui de tigru.

8 Comments Published

11 years ago / Reply

lasa tigru…ala e ceas pt barbati? really?

11 years ago / Reply

da, asa scrie ca e ceas pt barbati:)

si daca ar fi de femei, in afara faptului ca ai vrea sa-l ciufulesti pe tigru, ce legatura are cu ceasul?
stiu am o problema in viata, la ora asta.

11 years ago / Reply

ce-i drept pe site-ul lor nu zice nici ca e de doamne, nici ca e de domni
dar zice ca e important ceasul asta. diamante, bratara de aur, nu e pt noi

http://www.cartier.com/show-me/timepieces/w5310015-tank-anglaise-watch,-medium-model
dar tot nu inteleg ce cauta tigrul acolo

11 years ago / Reply

tigrul e frumos, si dc barbatului tau nu ii place ceasul, ii iei un tigru de Craciun. Poate ceasul costa cat acest tigru care sigur e dintr-o rasa pe cale de disparitie, mai sunt 10 pe lume si unu ii apartine lui Putin.
dar tigru o fi siberian sau e photoshopat? eu zic ca are lentile albastre… si sigur are stilistul lui, uite ce frumos ii sta blanita. vreau si eu un tigru de Craciun, sa-l imprietenesc cu pisica. sa am apoi tigrisori mici, sa-i pun in reclame.

11 years ago / Reply

Daca nu ma insel in multe reclame cartier apare un tigru nu doar in asta. Multe din bijuteriile lor au tigri in design.

Ma gandesc ca e dat faptului ca tigrii nu sunt mainstream, au o eleganta, nu se imblanzesc usor bla bla bla….Insa cred ca e ceva mai vechi la cartier cu tigrii, nu am timp sa ma documentez….

11 years ago / Reply

da am aflat intre timp ca pantera e imaginea cartier

11 years ago / Reply

Eu nu am acordat atentie prea multa nici tigrisorului, ce-mi pare tare trist, nici ceasului…aur, diamante…bla! Mie imi place cutiuta rosie, eu pe aceea mi-o doresc, uffff

10 years ago / Reply

Este intr-adevar un pui de leopard nu de tigru. La tigru e cu dungi, la leopard(pantera) e cu pete. Eu cred ca ideea reclamei este sa targeteze femeile, chiar daca este un ceas pentru barbati. Sunt convins ca un procent substantial din cumparatorii de ceasuri barbatesti este reprezentat de femei care il cumpara pentru cadou. Asa imi explic si funda si cutia rosie. Si respecta si imaginea brandului avand pantera acolo.

Leave a Comment


six × = 54


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!