seal_landscapeseal_landscape

concertul Seal anulat

comunicatul mai jos, dar in traducere libera “s-au vindut putine bilete”

Din motive ce nu pot fi imputate organizatorilor, concertul Seal programat astăzi 27 noiembrie, la Sala Palatului din București, este anulat.

Deși pentru concertul programat pentru această seară s-au vândut peste 2.000 de bilete, artistul și echipa sa de producție au refuzat să susțină spectacolul, invocând motive tehnice nesusținute de realitate.

Am asigurat artistului întreg necesarul tehnic, am construit pe scenă o structură care poate susține o greutate de peste patru tone, Sala Palatului este la dispoziția lui Seal, scena este pregătită pentru ca producția lui Seal sa înceapă montajul. Având în vedere că timpul este scurt, am pus la dispoziție un număr dublu de tehnicieni (40 de persoane). Cateringul și camerele din backstage sunt pregătite. Mai mult, onorariul a fost plătit, la fel și camerele de hotel, drept urmare considerăm că spectacolul poate avea loc în această seară. Totul era gata de la ora 12.00, producția lui Seal având nevoie de trei ore pentru a finaliza montajul. Cu toate acestea, producția lui Seal refuză să meargă mai departe cu evenimentul, invocând motive ce țin de siguranță – a declarat Marcel Avram, organizatorul evenimentului, alături de East European Events.

Sala Palatului a gazduit, de-a, lungul anilor, sute de spectacole a căror producție a necesitat montarea unor efecte și instalații mai mari decât cele presupuse de concertul Seal.

Contravaloarea biletelor poate fi recuperată de la punctele de vânzare Eventim de unde au fost achiziționate, începând de maine, 28 noiembrie.

4 Comments Published

11 years ago / Reply

Urat… Si imi pare rau de fanii care au luat bilete si care nu vor avea un concert la care sa mearga.
Au mai fost concerte la care s-au vandut putine bilete si care s-au tinut. Mi se pare o dovada de respect fata de fanii tai sa sustii un concert anuntat, indiferent de numarul de bilete vandute. Pana la urma, iti asumi un risc…

11 years ago / Reply

Pacat, ar fi fost un concert reusit.

11 years ago / Reply

Daca era vorba de numarul de bilete se anula mai demult, nu in ziua concertului. Pe de alta parte, e amuzant ca s-a putut tine concertul la Chisinau pe 25 si la noi nu. Situatia e aberanta si nu cred ca s-a mai intamplat vreodata la noi.

Leave a Comment


9 + two =


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!