cheloocheloo

De ce nu vreau sa plinga Cheloo la X Factor:)

scriu aceste rinduri cu un gind important in minte “ai grija ce spui pt ca ai toate sansele sa nu te mai primeasca in galele X factor”

eu sunt fan si profit (ba chiar ii santajez sentimental) de toti prietenii mei din Antena ca sa aflu lucruri in avans si sa merg la galele live, dar poate mi-o fur de data asta pentru ca vreau sa scriu despre Cheloo.

*

acum citeva saptamini, intr-un exces de zel si de ego, am pus un status pe facebook in care am spus ca voi munci gratis ca PR pentru concurentul care il va face pe Cheloo sa plinga, bazindu-ma desigur pe faptul ca nu o sa se intimple asta, deci nu voi fi mai ocupata decit deja sunt.

de pe la mijlocul acestei saptamini, de cind am auzit ca in Judge House a fost cu plinsete si tensiuni mari, nu mai stiu ce sa fac ca sa vad daca plinge sau nu Cheloo in episodul din seara asta. mi-am adunat chiar si prietenii de pe facebook sa o induplecam pe Ortansa Ichim, story editor la X Factor, poate poate ma cheama in biroul ei magic (camera secreta X Factor, am mai scris despre ea) si ma lasa sa vad secventa care imi va spune daca am un nou contract – cu obligatii doar din partea mea – pentru un an de zile.

Ortansa – ba a avut treaba, ba m-a invitat cind aveam eu treaba. asa ca tot ce am aflat e ca au fost toti 8 concurentii lui Cheloo foarte buni, ca trebuie sa elimine jumatate si ca si Cheloo le-a spus ca “toti sunteti artisti buni, puteti face bani cu vocea”.

pe scurt, deciziile au fost hardcore.

am aceasta fotografie, din cel mai tensionat moment din Judge House din echipa lui Cheloo si tot ce stiu este ca unul dintre cei  implicati in momentul cu lacrimi e Ioan Man (domnul cu deficiente de vedere care l-a emotionat si pe Bittman).

 

dupa ce am analizat fotografia si-n dunga (nu m-am uitat atit de mult nici la fotografii cu Daniel Day Lewis sau Robert Downey jr), am inceput cu tot felul de presupuneri si deduceri:

– la judge house e contact direct intre jurat si concurentii lui si e, deci, cea mai mare presiune emotionala pe jurat (nu-i mai are pe colegii de juriu in reactiile carora sa se sprijine sau dupa care sa se ascunda)

– deja juratul a petrecut citeva zile cu concurentii din echipa lui, deci s-a atasat de ei (chiar daca recunoaste sau nu), asa ca eliminarile vor fi grele.

– Ioan Man e un domn care are foarte bine asezate valorile de baza, e un om curat, cald, simplu, iar astea sunt lucrurile pe care le apreciaza si Cheloo chiar daca imaginea lui publica e de om dur.  de fapt, nici nu sunt in contradictie cu imaginea lui.

prin urmare exista toate premizele ca sa apara si lacrimi daca il elimina…

stiu ca daca plinge Cheloo creste audienta pina la cer si prietenii mei de la Antena vor fi foarte fericiti, dar camasa mea e mai aproape de mine decit sunt ei, asa ca imi doresc (cam tare) sa nu plinga. si-as vrea ca Ioan Man sa fie in finala, ca-mi place de el:)

dar sa stiti ca imi voi tine promisiunea, daca va fi sa fie.

7 Comments Published

11 years ago / Reply

Felicitări, Cristina! Ești un om cald, sincer, realist, analitic și un adevărat profesionist!!! Te admir foarte tare 🙂

11 years ago / Reply

nu-i chiar asa, dar iti multumesc frumos:)

11 years ago / Reply

Ioan Man chiar merita sa castige, are voce, are talent si e un om de nota 10. Asta se vede clar din discursurile lui. din gandirea lui. Nu conteaza ca are deficiente de vedere. Sunt vedete apreciate si iubite in toata lumea precum Andrea Bocceli sau Ray Charles care au deficiente de vedere dar asta nu i-a impiedicat sa-si indeplineasca visul!

11 years ago / Reply

Andrea Bocceli ?!! Da, ai dreptate, am si uitat!

11 years ago / Reply

Esti atat de scumpa cateodata…te citesc cu cel mai mare drag!

11 years ago / Reply

Ioan Man este un om deosebit!!! Este si a fost si sunt sigura ca va fi in continuare.Evolutia lui pe scena este clara …putem spune,fara echivoc,ca ne ridica pe toti in picioare de fiecare data.Nu cauta sa ne storca lacrimi,daca nu o cere piesa,cauta sa admiram si sa urmam valoarea,progresul,puritatea,gandirea pozitiva si forta de a merge mai departe,ori decate ori intampinam obstacole,cauta sa-i atestam talentul si priceperea de a face show.Cauta sa dea o raza de speranta,celor care sunt neputinciosi atat fizic,cat si material,sau spiritual.Iar noi ar trebui sa-i raspundem cu aceeasi moneda:Ioan Man,TE VREM PE TINE CASTIGATOR!!!

11 years ago / Reply

Buna Cristina,
tu ii faci PR si eu management si booking lui Ioan Man daca tot iti place atat de mult 😉 indiferent daca o sa castige sau daca o sa planga Cheloo sau nu.Pe langa faptul ca imi este favorit este si verisor meu.De mic era asa plin de viata, glumet si avea o pasiune pentru muzica , sunete, ii placea sa fosneasca ziarele :-).
I-am promis de cand am intrat in concurs ca orice s-ar intampla eu o sa il ajut in cariera.
Il invit de pe acum la Media Music Awards 2013 unde ne-ai onorat si tu cu prezenta in acest an.

Leave a Comment


− 5 = two


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!