x factor deliax factor delia

Delia Adjani

Cum nu sunt in tara, asta a fost prima gala live din sezonul 2 X Factor pe care n-am vazut-o din studio si , ca la un drog, mi-am luat portia de X Factor via sms-uri (aseara, multumesc Elena Prodan 🙂 ) si internet (de dimineata).

Am fost insa simbata la repetitii si stiam o parte importanta din show (scriu dupa amiaza despre culisele repetitiilor pentru gala 3), dar nu stiam surprizele si nici cum va vota publicul.

 

si nu aveam de unde sa stiu look-ul Deliei.

nu stiu daca asta a fost ideea, dar mie mi-a amintit de o minunatie de film a lui Luc Besson, Metroul, cu Isabelle Adjani si Christophe Lambert. e un film care a avut premiera la mijlocul anilor 80 cind multi dintre concurentii de la X factor nici nu se nascusera.

daca nu l-ati vazut, detalii aici. poate va faceti cindva timp sa-l vedeti – e o poveste de dragoste cind ea e bogata si el rebel (chiar golan – traieste la metrou, ii fura ei actele), dar incearca fiecare sa intre in lumea celuilalt ca intr-un West Side Story pe malurile Senei 🙂

 

 

altfel, ma bucur mult ca n-a intrat din nou la duel Todutz si imi pare rau pentru Raduly, dar despre asta scriu mai spre dupa amiaza.

 

2 Comments Published

11 years ago / Reply

Delia se prezinta intr-un mod inedit de fiecare data.
Raduly nu merita sa fie eliminat in etapa aceasta atat timp cat sunt inca in concurs voci mai slabe ca a lui.

11 years ago / Reply

O nebunie de film: e filmul in care m-am “indragostit” pentru totdeauna de Isabelle Adjani…ce drag mi-ar fi sa-l revad!

Leave a Comment


+ five = 7


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!