x factor grupx factor grup

despre ego si caracter la X Factor

inca un pic despre X Factor.

daca-mi place ceva la X Factor, indiferent de cine e in sezonul respectiv, e ideea de a te uita la caracterul/personalitatea unui om pe parcursul unei transformari: niste oameni care n-au treaba cu camerele de luat vederi ajung sa fie vedete daca au talent la muzici, doar ca pe drumul asta – pentru ca stau mai tot timpul sub camerele de luat vederi si in stres – le vezi caracterul.

in Vocea Romaniei concurentii sunt “pervertiti” deja: stiu cum e cu camera de luat vederi, stiu sa se controleze, pentru ca, multi dintre ei, cinta de multa vreme in Ro.

*

de exemplu, de dimineata, la Neata cu Razvan si Dani a fost un moment in care ati putut sa vedeti ego-ul concurentilor.

l-au adus in casa X factor pe Giga Hagi care a vorbit, pe limba lui, simplu si direct, despre succes “fara munca, ambitie si sacrificiu nu se poate. mai intii faceti bine si dupa aia vin si banii”. minunat Hagi care, comentind infringerea Stelei de aseara, a mai spus ceva foarte frumos care poate fi translatat si pentru competitia lor “cind cineva e mai bun decit tine, ii stringi mina si ii recunosti victoria”

(mi-ar placea sa vad asta , din inima, si la eliminarile concurentilor, tot asa cum sper ca au tinut minte partea cu “se uita infringerea asta, dupa o analiza serioasa ca sa vezi de ce ai fost infrint, o iei de la capat” caci si asta se potriveste si pentru ei.)

 

dar ceea ce e cu adevarat simpatic si vorbeste despre CARACTER si EGO e ceea ce nu s-a rostit in filmarea respectiva. pe toata durata interviului Hagi nu s-a uitat in monitorul de control sau in televizorul care era in camera; a fost prezent in poveste, in locul de acolo, curat si sincer.

la fel si citiva, foarte putini, concurenti; ceilalti au tras cu ochiul sa vada cind sunt filmati ca sa zimbeasca si sa dea bine in camera.

pentru privitorii votanti a fost un exercitiu bun ca sa stie care concurent e sincer si n-are ego, care concurent s-a bucurat de intilnirea propriu zisa – cu un super sportiv si un super caracter (chiar si Razvan era usor emotionat la inceputul intilnirii, ceea ce arata ca oricit de vedeta esti, daca ai aluat bun, stii sa apreciezi o intilnire de asemenea valoare.) dar a fost si o ocazie sa-i vada pe cei care se iubesc mai tare pe ei decit intilnirile si amintirile care li se ofera in aceasta scoala misto care e X Factor.

vedeti inregistrarea momentului aici.

 

 

Leave a Comment


7 × eight =


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!