sign - THANK YOUsign - THANK YOU

Despre intamplari frumoase si oameni speciali

text de Noemi Revnic

Astazi voi scrie aici despre oamenii pe care i-am cunoscut in ultimii trei ani si care mi-au facut unele dintre cele mai frumoase surprize. Sunt oameni care sunt putin alergici la lumina reflectoarelor, dar care fac o treaba extraordinara si coordoneaza proiecte de care ne bucuram noi toti.

In primul rand sunt Ana Maria Pascaru, Cristina Badea si Mona Dadu din echipa de chic de la Draft FCB. Pe toate le-am cunoscut in perioada de glorie Tabu si colaborez cu ele in prezent si la Harper’s BAZAAR sau The Place, dar ne vedem (pe apucate, ce e drept) si la cafele lungi si placute. In afara de proiectele destepte implementate cu JTI, fetele au venit cu ideea extraordinara, acum cativa ani, de Cinemateca Philips, un proiect adus in redactiile revistelor, de delectare cu filme bune in momentele de deadline.

Apoi este Nusha Bordei, fostul marketing de la Tabu, care a pus pe picioare in urma cu multi ani o intreaga echipa Redbull si care in prezent este marketing Stella Artois si Becks. Nusha iese rar la evenimente, dar din biroul sau coordoneaza unele dintre cele mai destepte proiecte intr-un domeniu destinat berilor.

Apoi este Tudor Daescu de la Fast Forward, pe care il vad din ce in ce mai rar, dar nu voi uita niciodata proiectul sau multi premiat “Noua Jucarie”, din vara-iarna lui 2009, cu aparatul foto Samsung endorsat de talentatul Cornel Lazia.

Apoi este Adriana Chiper de la Eventures, “regina confirmarilor”, cum ii mai spun eu, care are un mare dar de a face invitatii la evenimente.

Urmeaza echipa de la Wunderman, Aura State si Denissa Scutaru, echipa Roxanei Poede de la GMP si echipa 2 Active PR, care fac o treaba absolut minunata. Apoi sunt fetele de la Millenium Group, care pastoresc evenimente artistice (SONORO), o cafenea minunata si o revista interesanta: Oana, Maria, jos palaria!
Apoi este Mihaela Muresanu, fosta Wunderman lady si actualmente se ocupa elegant de partea de comunicare a Aerotravel & Lufthansa.

Apoi sunt floristii cei minunati, Darius de la Maison Dadoo si Dhaniel Nora de la Purple Design, adevarati artisti, alaturi de care am lucrat niste vitrine superbe si care m-au incantat de fiecare data cu ideile lor creative.
Lista va continua intr-un alt material, pentru ca ma tem ca daca ii mentionez aici pe toti oamenii minunati pe care ii cunosc, va iesi un foileton.

Dar va sugerez un mic exercitiu: sa scoateti o foaie de hartie si sa scrieti acolo numele persoanelor care v-au surprins in mod placut in ultima vreme. Fara a “copia” de pe facebook, pentru ca viata este in alta parte.

Un weekend cu soare!

*

 

Noemi Revnic este specialist in comunicare, colaborator Harper’s Bazaar Romania. O puteti citi si pe blogul ei, Placerile lui Noe.

One Comment Published

10 years ago / Reply

Ce bine este cand mai gasesti si astfel de oameni, total dezinteresati, care sa-ti merite prietenia.

Leave a Comment


seven + = 8


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!