escapade-a-paris_vizual-E_online_final-300x312escapade-a-paris_vizual-E_online_final-300x312

Filme, concerte, V for Vintage si alte bunatati

text de Noemi Revnic

Intr-o ordine oarecum cronologica, iata si noutatile de sezon si niste vesti pe care probabil ca le-ati auzit deja.
Sambata, 17 si duminica, 18 noiembrie avem editia de toamna a deja consacratului V for Vintage, cu tema “Escapada la Paris”. Imaginea acestui eveniment chic este minunata Ioana Blaj. Totul se petrece la Sala Dalles, intr-un spatiu ce va fi ocupat de cele mai bune site-uri vintage din Romania si de standuri cu bunatati de sezon. Si prietenii de la Iubirrre vor fi acolo.


A inceput si Indian Food Festival, la Crowne Plaza iar pana in 25 noiembrie ne vom delecta cu mancaruri din diverse zone exotice, precum Goa si Mumbai.

De luni, 19 noiembrie si pana in data de 25 noiembrie avem Saptamana Filmului Maghiar la Muzeul Taranului Roman, Studioul Horia Bernea (intrarea se face prin strada Monetariei nr. 3) iar accesul la film este liber. Toate filmele au subtitrare in limba engleza.

O veste excelenta primita de la prietena mea, Mihaela Muresanu, care, pe langa un job creativ la Aerotravel & Lufthansa se ocupa si de un proiecty literar romanesc. Vera Ion a castigat Premiul Ambasadei Irlandei pentru tineri dramaturgi, dupa jurizarea riguroasa a lui Alexandru Dabija si cea a lui Aideen Howard, directorul literar al Teatrului National Irlandez Abbey Theatre. Piesa castigatoare este “Refuz sa cresc”, o productie a atelierului Scrie despre Tine, condus de Vera Ion si Sorin Poama, in cadrul caruia sunt dezvoltate piese de teatru bazate pe experientele personale ale participantilor de la atelier. Piesa se joaca de regula la la Join’Point (Mansarda Lente Armenească, Str Arcului nr 8).

Pentru la anul se anunta doua concerte minunate, aduse de prietenii de la Emagic: Depeche Mode, pe 15 mai, pe Arena Nationala si  Roger Waters – The Wall, in 28 august, in Piata Constitutiei.

 

Un weekend minunat va doresc si saptamana viitoare o sa va povestesc despre un loc frumos din Milano.

**

Noemi Revnic este specialist in comunicare, colaborator Harper’s Bazaar Romania. O puteti citi si pe blogul ei, Placerile lui Noe.

Leave a Comment


8 − = six


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!