coca-cola-dozacoca-cola-doza

motive sa cred intr-o lume mai buna

luni si marti am facut parte dintr-o comisie (alaturi de Mihaela Perianu, Mihai Popa Radu si Sorin Psatta) care a desemnat cei 5 viitori bursanti Cosmote. e vorba de burse de merit, burse de excelenta.

 

dupa doua zile de intilniri cu 25 de elevi exceptionali pot spune ca mai avem motive sa credem intr-o lume mai buna: avem tineri geniali care sunt net superiori generatiei noastre.

sa ma explic: am intilnit tineri cu remarcabile rezultate academice – recorduri la olimpiade internationale, stagii la Natiunile Unite, premii internationale in activitatea lor profesionala , dar care aveau in CV 2-3 pagini in care mentionau doar actiunile de voluntariat, implicarile extrascolare.

toti studenti in romania. in mare majoritate dorind sa ramina in tara noastra.

sigur ca ii vedeti rar la tv pentru ca ei apar la stiri cu medaliile de la Olimpiada si gata. nu le tinem minte numele, nu se pozeaza in reviste deochiate, nu au iubiti/ e care sa-i duca pe primele pagini ale tabloidelor.

nici nu-i intereseaza asta.

dar eu i-am vazut, am stat de vorba cu ei, m-au intimidat cu inteligenta lor, unii si cu verticalitatea si cit de bine sunt asezati in pamint la virsta lor.

 

scriu despre ei acum ca sa va arat inca un motiv ca sa credem intr-o lume mai buna – generatia asta de copii destepti – si sa va indemn sa scrieti si voi motive sa credem intr-o lume mai buna pe platforma Coca Cola. motivul vostru ar putea ajunge intr-un spot national. avem nevoie sa le spunem oamenilor ca exista si lucruri frumoase in aceasta tara, asa poate incepem cu totii sa o apreciem mai mult.

 

poti sa scrii motivele pentru care crezi intr-o lume mai buna pe http://motivesacredem.ro/. mai sunt doar doua zile in care poti sa spui motivele tale.

Leave a Comment


− 1 = seven


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!