Designers-Drive-INDesigners-Drive-IN

6 decembrie si un targ de neratat

text de Noemi Revnic

6 decembrie este una dintre zilele din an in care ma simt foarte bine. In primul rand este una dintre cele mai frumoase zile de iarna, in care vine Mos Nicolae ca sa umple pantofii si cizmele cu cadouri si in al doilea rand este si ziua mea, cand ma suna prietenii ca sa imi ureze multi ani iar surprizele cele mai mari le primesc de la oameni cu care nu am mai vorbit de multa vreme si isi amintesc de aceasta zi. Ma rog, aici si Facebook-ul s-a transformat intr-un adevarat birou de evidenta a populatiei, dar e distractiv.

Astazi am schimbat prefixul, am intrat in “Clubul 40” si pot spune ca ma simt tare bine. Ma gandeam aseara ce as fi schimbat in viata mea pana acum. Nu sunt multe. Daca as fi avut 10 ani si mintea de acum, nu as mai fi fost atat de obraznica cu bunicul meu matern, unul dintre cei mai fantastici oameni. Daca as fi avut 20 de ani si mintea de acum, as fi dat la Psihologie in locul Facultatii de Drept. In rest, nu as schimba nimic din viata mea si sper sa am parte de acum inainte de multe intamplari frumoase si sa cunosc oameni minunati, asa cum s-a intamplat si pana in prezent.

Va doresc un final de saptamana excelent si nu ratati DESIGNER’S DRIVE-IN POP-UP STORE #1 din mansarda de la Antipa Café, din 7 si pana in 9 decembrie, unde puteti cumpara colectii speciale de Craciun realizate de designerii romani 109 / ADELINA IVAN / CARLA SZABO / CARMEN SECAREANU / CORINA VLADESCU / CRISTIAN SAMFIRA / IRINA MARINESCU / LADY MAGPIE / LIGIA’S ACCESORIES / MURMUR. Locuri de parcare sunt multe, magazinul efemer este deschis intre 11:00-20:00 si cu siguranta ca ne vom intalni acolo. Aici gasiti si mai multe detalii.

 

 

*

Noemi Revnic este specialist in comunicare, colaborator Harper’s Bazaar Romania. O puteti citi si pe blogul ei, Placerile lui Noe.

Va pup pe toti si pe foarte curand!

 

2 Comments Published

11 years ago / Reply

Frumoasa sincronizare sa fii nascut de mos nicolae. La multi ani si la cat mai multe recomandari inspirate!

Leave a Comment


3 × = twenty seven


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!