craciun2craciun2

Eu – un Grinch al decoratiunilor de Craciun

cind vine vorba de decorat casa pentru Craciun, zici ca sunt sora lui Grinch asa ma apuca o lehamite si gasesc tot felul de motive pentru care sa nu ma urnesc.

argumentul suprem in ultimii ani a fost “oricum nu stau acasa, oricum ma intorc in ianuarie, se usuca si mama brazilor prin casa si mai fac si mizerie”

o voce mica si timida din capul meu zice ca totusi Craciunul e si despre joaca si magie si ca tre sa marchez asta in casa.

***

vine momentul – astazi sau miine trebuie sa prestez ceva decorari si pe linga cele citeva crengute de brad pe care le voi achizitiona ca sa miroasa frumos in casa (le voi transforma intr-un buchetel cu verdeata intr-o vaza), ma gindesc sa fac un brad neconventional.

am o tabla mare pe care se afla multe post it-uri cu insemnari de la un proiect de ebook la care lucrez, as putea sa desenez pe ea un brad si sa fac post it-urile globulete.

sau as putea sa fac aceasta instalatie dintr-un umeras

 

sau 3 etaje din instalatia asta (asa un bradut mai mic, sa nu muncesc prea mult totusi)

 

am globulete din lemn si fruze de porumb (ma rog tre sa le caut, dar sunt pe aici pe undeva) – care-s galbene si ivoire.

daca aveti vreo idee f simpla (care sa se execute in 15 min max si sa para ca am ceva de Craciun in casa), va sunt recunoscatoare pentru sugestii.

cum ziceam, sunt un fel de Grinch al decoratiunilor “de ce sa le punem, daca tot trebuie sa le stringem in citeva zile?”

 

One Comment Published

10 years ago / Reply

Acum doi an am luat de la Ikea un brad stilizat, dintro spirala de sarma pe care se pot pune globuri. Inaltime vre-un metru, numai bun de pus pe o comoda joasa, cu ceva luminite la brau:-)
Pentru ca nu stiu daca o mai fi de gasit, uite o alte idee=, tot ikea made (’cause I love it) de brad reciclabil, dar versatil daca schimbi anual globurile:
http://www.ikea.com/ro/ro/catalog/products/30233480/
sau un stand de pus globuri diverse:
http://www.ikea.com/ro/ro/catalog/products/50233479/
Sa iti fie de folos!

Leave a Comment


4 − two =


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!