Dhaniel NoraDhaniel Nora

Talentatul Domn Nora

scrisoare de la Noemi Revnic

Draga Cristina Bazavan,

Sper sa te incante descoperirea pe care am facut-o saptamana trecuta. Un mare iubitor de teatru, Dhaniel Nora, despre a carui pasiune am aflat intr-o frumoasa seara de vineri, 21 decembrie. Tu ai postat in acea dimineata imaginea afisului piesei “E doar sfarsitul lumii”, in regia lui Radu Afrim, vizionata impreuna in iarna lui 2008. Iar eu am petrecut alaturi de prieteni dragi seara de 21 decembrie.

Printre acestia se afla si Dhani(el) Nora, pe care l-am cunoscut in primavara lui 2011, mai exact in prima zi cu soare de martie. La acea vreme tinea un butic superb de flori, DADOO, alaturi de partenerul sau in mica afacere, Darius si erau vecinii mei, pe strada George Calinescu. Am colaborat cu baietii la realizarea uneia dintre cele mai frumoase vitrine de la The Place, cu Lancel, in iunie al aceluiasi an, alaturi de Razvan Firea, tanarul designer si scenograf fashionist al magazinului si ulterior ne-am intersectat in alte frumoase proiecte floristice. Apoi Dhani si-a facut propriul business floristic, Purple Flowers & Events, alaturi de o buna prietena de-a lui, Roxana Blinder si anul acesta am lucrat mult impreuna, de la realizarea panoului din flori de la petrecerea aniversara Harper’s BAZAAR si pana la lansarea coltului cu aranjamente florale de la The Place.

Il laud pe Dhani, pentru ca merita, pentru ca are un suflet mare si se ofera de fiecare data sa faca o multime de lucruri si o face cu o daruire rar intalnita.

Revenind la seara de 21 decembrie 2012, la un moment dat am spus ca una dintre rezolutiile mele pentru 2013 este sa merg mai des la teatru. Si atunci dragul Dhaniel Nora s-a luminat tot la fata si timp de doua ore am discutat doar despre teatru. Ma rog, a fost mai mult un monolog al sau. .

Sibian, mi-a povestit cum nu rateaza spectacolele din cadrul Festivalului de Teatru de la Sibiu, cum a colaborat cu diverse trupe din frumosul oras. Si mi-am zis ca musai trebuie sa va fac cunostinta. Am gasit mai devreme si blogul sau, pe care ti-l recomand cu caldura.

Iar aici este link-ul de Facebook al atelierului sau floral.

In ianuarie iesim cu totii la un ceai, o sa-ti placa.

 

Noemi Revnic este specialist in comunicare, colaborator Harper’s Bazaar Romania. O puteti citi si pe blogul ei, Placerile lui Noe.

One Comment Published

11 years ago / Reply

Draga Noemi, iti multumesc din suflet pentru cuvintele minunate, este o mare onoare faptul ca te cunosc. Iti multumesc mult, si abia astept sa mergem la teatru impreuna cu Cristina.

Abia astept sa te cunosc Cristina, stiu ca iti place teatrul si mi-ar face mare placere sa povestim la un ceai.

Multumesc mult

Leave a Comment


4 × three =


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!