3 Comments Published

11 years ago / Reply

Minunată trupă, iar imaginile… clipa când îţi recapeţi respiraţia, după momentul de dezechilibru (chiar dacă cu eşti o balerină) – mâna dusă la inimă! Mulţumim, mulţumim… cum le găseşti?! O zi bună!

11 years ago / Reply

🙂 Tocmai am ascultat aceasta piesa; acum ascult Top Tracks for The Script. Ma amuza sincronizarea asta:))

11 years ago / Reply

O piesa care se gaseste printre cele care te motiveaza-genul meu de piesa.
In orice caz, va rog sa scuzati comentariul putin intarziat din partea mea, Ruxandra ( eleva care v-a cerut detalii despre Festivalul de Film si Psihanaliza) , dar mi-as dori foarte mult , daca se poate, ca atunci cand va ganditi la Ionii/Ioanele pe care ii/le cunoasteti ,
printre care se numara si domnisoara Ioana Blaj, sa va amintiti si de mine, daca doriti sa-i spuneti ceva in mod special.
Va marturisesc cu toata sinceritatea ca o consider o actrita fermecatoare si un om minunat, pe care desi nu il cunosc personal, a fost capabil sa ma invete despre prietenie, diferenta dintre bani si zambete, sa fiu mai buna, mai intelegatoare, caci” Asta-i tineretea noastra”.
Pentru aceste lucruri. Ii multumesc, de altfel va multumesc si dumneavoastra, iar seara de 8 nov.2012, petrecuta la Godot cafe, alaturi de parintii si cei mai buni ai mei , a fost una dintre cele mai frumoase din viata mea.
Multumesc oricum si cer scuze daca sunt prea indrazneata.

Leave a Comment


− 2 = zero


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!