HappyHappy

cu gesturi simple poti sa -i faci pe ceilalti fericiti

gesturile simple si sincere sunt cele mai frumoase si-arata cit de usor poti sa faci un om fericit.

*
acum o saptamina cind a fost poleiul ala ingrozitor, primesc un mesaj de la Catalina Bucur , reporterul emisiunii Ca-n filme de la Digi: “vezi ca se aluneca ingrozitor afara, sa nu te incalti cu cizmele alea cu talpa de vara”.

vi se pare un mesaj obisnuit? ei bine, cu Catalina am vorbit de maximum 4 ori in ultimele 6 luni. si-atunci ghidate de vreo treaba.

*

azi noapte, cind veneam dupa 3 zile in care dormisem adunat 7 ore si eram necajita ca nu -mi ies lucrurile cum imi doresc la proiectul la care scriu, dar si f f obosita sa mai pot continua, m-am culcat pentru 3 ore. cind m-am trezit aveam pe mail un rind de fotografii din proiect de la Mihai Stetcu.

De dimineata, Mishu mi-a explicat “stiam ca o sa te bucuri cind le vezi si am zis ca asa o sa te intorci mai usor la scris”

asa a si fost pentru ca m-am uitat o jumatate de ora la ele, am vazut cit sunt de frumoase si-am zis “o sa pot si eu din cuvinte sa redau ce trebuie” si m-am intors zimbind la scris.

***
astea-s doua exemple de oameni buni cu care eu am norocul sa lucrez.

si doua exemple despre cum, cu gesturi simple, poti sa -i faci pe ceilalti fericiti.

ceea ce va doresc si voua.

4 Comments Published

11 years ago / Reply

Mishu e un om cu adevarat extraordinar…..si nu inceteaza niciodata sa uimeasca pe cei din jur

11 years ago / Reply

Îmi permit să îți spun că oamenii din jurul tău sunt faini datorită ție. Sunt oglinzile tale.

11 years ago / Reply

Uite şi un mesaj de la mine – am vrut să-l scriu de mult, dar am ezitat (fiindcă mai ezităm, nu-i aşa, când nu ar trebui) – citesc aproape zilnic (mi-e greu uneori, că sunt f.obosită) ce scrii pentru că asta îmi schimbă starea de spirit, găsesc în ceea ce scrii altfel de idei şi altfel de imagini. Adică regăsesc firescul şi, de multe ori, optimismul.

11 years ago / Reply

Cu intelepciune si disponibilitate putem “vedea” zilnic in jurul nostru astfel de gesturi simple, de care sa ne bucuram. Trebuie doar sa vrem sa le vedem…si sa le apreciem.
O zi frumoasa!

Leave a Comment


6 × two =


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!