OnteachingJournalism1OnteachingJournalism1

curs creative writing

oricit de talentat te crezi, n-ai sa poti sa scrii daca nu inveti sa stapinesti structuri narative.

oricit de netalentat te simti, ai sa poti sa scrii daca stapinesti structuri narative.

si daca vrei sa scrii – pentru ca simti ca ai ceva de spus, pentru ca povestea ta simti ca tu ai spune-o cel mai bine – ti-ar fi mai usor sa inveti de la altii care au trecut prin asta.

si daca scrii deja – pentru ca esti jurnalist, scriitor, scenarist – ti-ar fi mai bine daca ti-ai reimprospata mintea si energia reinvatind de la altii care au trecut prin asta.

asociatia ControlN lanseaza cursuri de creative writing cu scriitorul Cristian Teodorescu intre 22 ian -23 martie. am facut cursuri de scenaristica la ControlN si stiu cit de serioase sunt fetele de acolo, cit de mult m-a ajutat sa invat sa controlez tensiunea intr-un text ceea ce am invatat de la ele.

va recomand cursul acesta din inima. mai aveti timp o saptamina sa va inscrieti

iata un interviu cu domn profesor Cristian Teodorescu despre cum te poate schimba un asemenea curs

Interviu cu scriitorul Cristian Teodorescu from Control N on Vimeo.

2 Comments Published

[…] dat astazi peste anuntul asta despre un curs de creative writing. Ma intereseaza in mod direct pentru ca se adreseaza unei nevoi […]

9 years ago / Reply

M-ar fascina enorm acest curs.Tot ce stiu sa fac e sa scriu,scriu….Ma intitulez Ionut si doresc cu draga inima sa cunosc cu ce se mananca acest job.Dar mai intai sa invat despre asta.Daca as scrie un roman de 509 pagini,sa presupunem prin absurd,mi l-ati citi? As dori sa devin un sutor de gen “thriller”.Inca de mic m-a coplesit,am fost entuziasmat sa cunosc cartile.Sa aflu ce se ascunde in cealalta parte a mintii umane.[…].

Leave a Comment


9 + = seventeen


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!