expo anca poterasuexpo anca poterasu

Noutati artistice

Text de Noemi Revnic

Am adunat pentru voi cateva specialitati de final de ianuarie.

La MNAC avem doua expozitii: “Passage to the Future: Art from a New Generation in Japan”, din 23 ianuarie si pana in 28 februarie.

Veti avea ocazia sa admirati 42 de lucrari ale unor artisti niponi reprezentativi pentru secolul 21. A doua expozitie este “Utopia/Dystopia” a artistilor Dorin Stefan si Augustin Ioan, iar curator este Ruxandra Balaci. Pana in 17 februarie. Veti descoperi o serie de artisti si arhitecti cu proiecte valoroase care nu au fost apreciate din pacate in “cetatea” Bucuresti. “Utopiile” lor merita omagiul vostru.

Celor care isi redecoreaza casa le recomand albumul cu interioare lansat de curand de revista Igloo. 13 proiecte de amenajare made in Romania.

La Anca Poterasu Gallery avem expozitia “Weavin Memory” a artistei finlandeze Eava Kukkonen, din 1 februarie si pana in 15 martie. (Strada Plantelor 56).
Iar la MTR avem expozitia de fotografie a lui Artan Korenica, “Nu ma privi de sus”, din 25 ianuarie si pana in 1 februarie. La Sala Acvariu.

Pentru pasionatele de shopping, va recomand colectia “IT Girl” a Mariei Marinescu, disponibila pe www.molecule-f.com.  

Un weekend minunat!

 

 

*

Noemi Revnic este specialist in comunicare, colaborator Harper’s Bazaar Romania. O puteti citi si pe blogul ei, Placerile lui Noe.

Leave a Comment


1 × = one


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!