bazavan heinekenbazavan heineken

ce urezi cuiva care are 140 de ani?

de citeva zile ma gindesc ce sa urez cuiva care are 140 de ani; o urare pentru ce se va intimpla cu el peste 20 de ani.

cineva, undeva, va deschide mesajul meu si il va citi: ar trebui sa-i spuna ceva despre lumea mea de acum si despre ce-i doresc si anticipez ca se va intimpla cu el…

grea dilema.

***

Heineken aniverseaza in martie 140 de ani si a creat o aplicatie pe facebook in care puteti sa faceti urari simpatice care vor fi puse in Capsula timpului in muzeul Heineken de la Amsterdam. Dincolo de faptul ca oricare participant lasa o urma in timp, peste zeci de ani, voi puteti cistiga o excursie la Amsterdam daca mesajul vostru este ales de un juriu drept cel mai simpatic.

Spun voi pentru ca eu nu pot sa intru in jocul asta, chiar daca fac urarea pt Heineken. Eu fac parte din juriul care desemneaza cistigatorul care pleaca la Amsterdam.

***

Pentru mine Heineken e unul dintre cele mai creative branduri, care comunica foarte smart si foarte emotional (si acum imi aduc aminte de stadionul creat din cutii de bere din fata Ateneului, dar si de faptul ca am vazut in realitate frigiderul ala plin cu bere din reclama in care baietii urlau mai tare decit fetele care erau in fata unui dressing minunat).

Cum am eu noroc in viata , dupa ce am scris ca-mi plac lucrurile destepte pe care le face Heineken, i-am si cunoscut pe oamenii care lucreaza pentru acest brand; sunt foarte simpatici, calzi si buni; i-ai lua acasa.

Stiu ca voi , in calitate de consumatori, nu interactionati cu oamenii din spatele brandului si nici nu va intereseaza foarte mult, dar aniversarea asta de 140 de ani e si a lor.

La multi ani. Sa fiti mindri ca si peste inca 100 de ani oamenii va vor avea alaturi in momentele importante din viata lor.

Puteti scrie mesajul vostru pentru Heineken aici

***

foto: saptamina trecuta am dat noroc cu Heineken, intr-un joculete mare cit tot magazinul Cocorul. ca sa-i mai spun o data La multi ani.

2 Comments Published

[…] căci nu mi se întâmplă toată ziua să fiu coleg de juriu cu Andi Moisescu, Cristi Manafu, Cristina Bazavan, Cosmin Tudoran şi Piticu întru trimiterea unui fericit norocos la Amsterdam. Dar v-o spun şi […]

[…] Dă fuguța la Capsula Timpului și urează. Juriul format din Andi Moisescu, Cristi Manafu, Cristina Bazavan, Chinezu, eu şi Piticu va alege 5 vlăjgani sau cucoane ce vor celebra cei 140 de ani de […]

Leave a Comment


three − 3 =


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!