de ce un nou S!MPA

la 2 ani de bazavan.ro, blogul meu S!mpa isi schimba hainutele. si o parte din continut.

veti gasi in continuare aici stiri culturale si povesti emotionante, veti descoperi oameni frumosi si idei despre care sa spuneti “mi-ar fi placut sa fi avut eu ideea asta!”

ce veti avea insa in plus?

week end-ul S!MPA: in week end blogul se va comporta ca o revista saptaminala, cu articole tematice ( fiecare week end va avea o tema), cu interviuri exclusive, cu stiri pe care nu le mai vedeti la tv pentru ca-s pozitive, cu moda- beauty- nutritie- sanatate, cu mai multe recomandari de carti & filme, cu povesti despre oameni care ar putea deveni eroi la hollywood.

mi-ar placea ca peste o vreme, sa se creeze o obisnuita – aproape burgheza, daca nu e un oximoron in conexiune cu internetul – ca la cafeaua din diminetile de week end sa cititi o poveste S!MPA.

***

odata cu noul S!MPA va fi lansat si un newsletter saptaminal, tot cu trimitere catre week end, care va contine citeva lucruri pe care nu le veti gasi pe blog:) asa ca va invit sa va abonati la newsletter.

incepem cu un week end de Oscar.

sper sa va placa noul layout si week end-urile S!MPA.

***

Ii multumesc frumos lui Alex Negrea ca, intr-o seara, mi-a trimis, asa fara nimic discutat in avans, un link “asta e o tema care se potriveste cu blogul tau”.

5 Comments Published

[…] Cristina Bazavan are un nou look al blogului sau, dar si o schimbare de abordare. Cristina e unul din oamenii de la care oricine crede ca vrea sa scrie sau sa faca presa are de invatat. Asa ca, daca inca nu o cititi (zau ca nu stiti ce ati pierdut!) e momentul sa incepeti sa o faceti cu noul look al blogului. […]

11 years ago / Reply

Imi placea mai mult vechea tema. Chiar o laudasem ca e cea mai prietenoasa, cea mai interesanta. Ce sa fac, o sa ma obisnuiesc si cu asta, dar aia a fost ca “prima dragoste”.

11 years ago / Reply

da, si mie imi placea mai mult precedenta 🙁

11 years ago / Reply

mai jucăuș, mai luminos, un pic mai delicat…
[iți] șade fain! spor! 🙂

11 years ago / Reply

Superba noua tema 🙂

Leave a Comment


one + 4 =


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!