foxxfoxx

Django

mi-a luat mult pina sa ajung sa vad Django Unchained.

aseara cind am iesit din sala de cinematograf, aveam in minte ca Tarantino e un copil care n-o sa creasca niciodata, ca face filme ca sa se distreze si pune in ele toate valorile la care barbatii/baietii reactioneaza frumos.

ce mi se pare insa cu adevarat frumos e ca, in toata joaca lui, reuseste sa transmita serios niste mesaje si sa faca spectatorul sa iasa din sala cu o stare de bine, desi subiectul filmului era, in esenta lui, unul greu.

daca nu l-ati vazut inca, go for it.

(si nu, DiCaprio nu merita nominalizare la Oscar, e departe de rolul pe care l-a facut, de exemplu, in The Quick and the Death – ca sa iau tot un western ca referinta, un film de la inceputul carierei lui)

Dar domnul Christoph Waltz… ce charisma, ce rasfat pe ecran.
iar Jamie Foxx ce concentrare. stiu ca tuturor place dl Waltz, dar daca e sa aleg cine sa ia Oscarul dintre ei doi, zic din tot sufletul dl Foxx. din pacate in categoria sa e Daniel Day Lewis si nu cred ca-l poate invinge.

uite insa ceva simpatic cu dl Foxx legat de Django

One Comment Published

10 years ago / Reply

Jamie Foxx e un mare actor, poate prea puțin pus în valoare până acum. Dar în Django nu ai loc de Waltz, de Di Caprio (pe care nu l-am mai văzut într-un film prost de un deceniu) și de Samuel L. Jackson. Pur și simplu nu pot să-l menționez pe Foxx, nu este el cel mai bun în acest film!

Leave a Comment


− 9 = zero


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!