85th Annual Academy Awards - Show85th Annual Academy Awards - Show

Jennifer Lawrence si impiedicatul pe scari

pentru orice femeie, unul dintre cele mai mari cosmaruri este sa te impiedici in rochie/ tocuri in timp ce urci pe o scena.

i s-a intimplat lui Jennifer Lawrence fix cind se indrepta catre scena de unde ridica prima ei statueta Oscar – actrita in rol principal pentru Silver Linings Playbook.

mi-ar placea sa poata sa depaseasca aceasta intimplare, sa nu se opreasca – de cite ori se va gindi la statueta ei – si la rusinea pe care a simtit-o.

rochia Dior couture a fost de vina. stiu ca e deja in toate topurile la categoria cea mai bine imbracata, dar mie rochia asta mi se pare o varza. cum nu inteleg nevoia actritelor de a fi pe genul printesa in loc sa fie femeie adevarata, intr-o rochie eleganta care sa nu te arate impaiata.

uitati-va bine la rochie si la straturile de volane din fusta. fix ca o varza, cu multe foi. (da, stiu, e un sacrilegiu, ma leg de Dior. sa ma ierte)

nu e insa intimplator ca Jennifer a purtat o creatie Dior. la inceputul saptaminii a aparut campania pentru Miss Dior a carei imagine este. o colaborare anuntata in toamna anului trecut

8 Comments Published

10 years ago / Reply

E a doua oara cand i se intampla asta, tot cu o rochie Dior. La SAG Awards a avut o rochie bleumarin si cineva a calcat-o cu scaunul. Rochia ori i s-a rupt, ori a dezvaluit mai mult decat trebuia… Poate ca Dior nu e cea mai fericita colaborare pentru ea.

10 years ago / Reply

* silver linings playbook 🙂 Linen inseamna “in” (materialul si planta) in traducere…

Plus, hai sa fim seriosi… “sa treaca peste rusinea”? Come on, nu e vorba decat despre atitudine, iar femeia a castigat un Oscar. Tu chiar crezi ca se mai gandeste ca s-a impiedicat? Plus ca la SAG awards a patit acelasi lucru si a incurcat-o si mai tare rochia (tot Dior, bata-l vina) :))) deci are experienta.

10 years ago / Reply

Da, dar ce frumos s-au ridicat toti in picioare sa o aplaude imediat dupa acel moment. Asta imi place la Oscaruri (si poate chiar la americani), ca eleganta e in gesturi si cuvinte, nu doar in costume. 🙂

10 years ago / Reply

Imi place tipa dupa ce am vazut Silver Linings Playbook si cred ca o sa to mai auzim de ea. Consider ca tipul asta de rochie nu o avantajeaza. Nu trebuie sa fii expert ca sa-ti dai seama de lucrul asta. Parca a mai patit-o la o decernare de premii, cineva calcase pe rochia ei si a rupt-o…

10 years ago / Reply

nu a rupt-o. era tot un dior, tot supra etajat , s-a miscat un volan si s-a vazut tul-ul de sub:)

10 years ago / Reply

Cristina, nu stiu cata rusine a simtit sau va simti. La intalnirea cu presa, a facut glume pe seama experientei. Majoritatea presei o plac asa ca articolele despre ea sunt pozitive pe-aici. Si cum s-a descurcat cu presa iar o avantajeaza. Multi dintre cei care comenteaza la articole o plac. E o experienta de care cel mai mult va rade.

[…] într-o serie de interviuri și tare îmi place sinceritatea și dezinvoltura ei. Și ce dacă a căzut pe scări înainte să-și ridice statueta? Nu-s mulți ăia care se pot mândri la 22 de ani cu un premiu ca […]

10 years ago / Reply

O fi aratand ca o varza in opinia ta, rochia, dar poate ea chiar nu stie sa poarte genul asta de rochii. Altfel mie o femeie adevarata mi se pare ca nu se defineste prin rochie neaparat.
In alta ordine de idei este o silueta clasixa Dior.
Si mi a placut atitudinea ei, a salii si cu aceasta ocazie a avut expunere mult mai mars pa bam!

Leave a Comment


+ one = 5


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!