Sotia lui Christoph Waltz

azi noapte, la Oscar, mi-a placut mult sotia lui Christoph Waltz, Judith Holste – de meserie designer de costume

au impreuna o fata ( Waltz mai are 3 copii dintr-o casatorie anterioara)

imi place cit de simplu e imbracata doamna Waltz si in acelasi timp cit de elegant

***

“When I read the script for the first time, I realized that there was something special about this film. I know Quentin, and I read the pages more or less as they came out of the printer. Page by page, I realized that something special was in the making.” Waltz prompt, orientat sa scoata in evidenta scenariul (pt care Tarantino a luat Oscar) in interviurile de dupa ceremonie. gooood PR.

6 Comments Published

10 years ago / Reply

Stii ca seamana cu tine? Sunteti parca de aceeasi inaltime si aveti aceeasi fragilitate. Nu stiu daca forma fetei ei imi aduce aminte de tine sau zambetul. 🙂

10 years ago / Reply

faci parte din gasca de pe fb care zice acelasi lucru? nu seamana:) sunteti voi dragutzi.

dar m-as imbraca asa:)

10 years ago / Reply

Mă bucur enorm că oscarul a mers la Christoph Waltz pentru cel mai bun actor în rol secundar. Mi-a plăcut foarte mult prestaţia lui. Cât despre domna Waltz, sincer, la prima vedere am găsit că semănaţi destul de bine.

10 years ago / Reply

Nuu, n-am vazut ce zice lumea pe fb. Nu o cunosteam pe aceasta doamna dar cand am vazut-o acum, la tine pe blog, primul lucru ce mi-a venit in minte a fost: Cristina! Si am simtit sa-ti spun si tie 🙂

10 years ago / Reply

Chiar seamana cu tine. 🙂

10 years ago / Reply

Mi-a placut si mie mult… Nu cred neaparat ca e o tinuta memorabila, e cumva din ponturile clasice ale stilismului (white t-shirts go with everything, vs white blouse-black skirt-smart accessories ) dar e foarte distinsa. Nu stiu insa daca s-ar potrivi oricui.

Am mai observat si la alte evenimente ca doamnele subtiri de 50 de ani arata extraordinar in astfel de tinute aparent clasice (nu stiu sa citez acum exemple dar sigur gasesc daca ma aplic). In schimb nu stiu daca o Jennifer Aniston et co ar arata mult mai classy astfel.

Pe scurt incerc sa spun ca si alura personala distinsa conteaza foarte mult 🙂

Leave a Comment


two − = 1


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!