afisqrcode mtrafisqrcode mtr

Un februarie cu bunatati din foclor si arome de ciocolata

Acum doua zile am citit un articol AFP preluat de Hotnews despre cel mai recent proiect al Postei belgiene: o serie de cinci timbre cu aroma de ciocolata. Si atunci m-am gandit cum ar fi ca Posta romana sa lanseze o serie de timbre cu arome de mucenici moldovenesti. Ar fi fantastic, nu?

Apoi a venit un email de la Alice Ene de la Humanitas, care ma anunta ca astazi se va lansa la Libraria Humanitas din Cismigiu cartea “Stramosi pe alese. Calatorie in imaginarul genealogic al boierimii romane” scrisa de Filip-Lucian Iorga. Lansarea va fi la ora 19:00, in prezenta autorului si a distinsilor Neagu Djuvara si Lucian Boia.

Apoi m-am intalnit cu prietena Cristina Badea de la agentia Draft FCB care mi-a povestit despre un proiect drag agentiei, Campania Muzeului Taranului Roman care a implinit zilele trecute 23 de ani de la refondare. Cadoul facut muzeului si fanilor sai este o aplicatie tare, tare frumoasa, pe care o puteti descarca si odata citit QR code-ul puteti patrunde in universal acestui muzeu foarte drag mie. Aici gasiti toate detaliile.

Iar pentru cei care cititi aceste randuri si aveti copii, sambata, 9 februarie aveti la MTR spectacolul “Fata babei si fata mosneagului”, chiar la Clubul Taranului Roman (intrarea din strada Monetariei), pus in scena de teatrul de papusi Paiata. Mai multe detalii pentru rezervari gasiti aici www.paiataparty.ro.

Inchei relatarea mea folclorica cu laude multe la adresa colectiei „La Naive” by LANA, pe care o puteti admira si cumpara de pe Molecule F . Mi-as cumpara toate piesele, atat de frumoase si de vesele sunt.

Un weekend minunat, plin de culoare va doresc si daca aveti vreo indoiala, priviti cerul. Este frumos si atunci cand ploua sau ninge, sa stiti.

*

Noemi Revnic este specialist in comunicare, colaborator Harper’s Bazaar Romania. O puteti citi si pe blogul ei, Placerile lui Noe.

Leave a Comment


− 4 = four


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!