books3books3

in juriu la Gala Industriei de Carte 2013

toata lumea stie ca imi plac cartile. cei mai multi dintre cei care au vorbit vreodata cu mine, au aflat ca de la 25 de ani, cu disciplina si perseverenta, citesc o carte pe saptamina. uneori, in vacante, o carte pe zi.

anul acesta am onoarea de a face parte din juriul Galei Bun de Tipar care premiaza cartile, scriitorii si editurile care au facut ceva memorabil in anul care s-a incheiat in industria de carte.

din juriul fac parte Simona Kessler (agent literar, Simona Kessler Copyright International Agency), Ion Bogdan Lefter (poet, critic şi istoric literar, eseist), Laura Grunberg (scriitoare, sociolog, autoare de cărţi pentru copii), Radu Dimitriu ( directorul editurii CH Beck), Cristian Teodorescu (scriitor, jurnalist), Cristian Ghinea ( politolog, jurnalist), Nicu Ilfoveanu ( artist vizual), Sabina Stirb ( Head of CSR & Public Sector Division at GMP Public Relations, coordonatoarea campaniei de promovare a proiectului „Căutătorii de poveşti”), Daniel Nazare (directorul Bibliotecii Judeţene Braşov).

voi participa la jurizarea tuturor sectiunilor dar in “grija mea” – insemind recomandari pertinente si prezentari serioase – sunt sectiunile – ebook si platforme online, campanii de marketing.

2012 a fost un an cu multe carti frumoase si ca aspect, dar si in continut, asa ca banuiesc ca vor fi dezbateri aprinse.

o sa-mi placa la nebunie polemicile pe carti, iar la sfirsit am sa va povestesc din interiorul jurizarii.

 

detalii despre Gala care are loc pe 25 aprilie, dar si despre premiile care vor fi acordate puteti citi aici.

5 Comments Published

11 years ago / Reply

Felicitari,aveti o misiune onorabila! Dar,eu v-as ruga sa postati – ca intotdeauna-si cateva recomandari.

11 years ago / Reply

Abia astept sa ne spui macar 20 de titluri bune si foarte bune. Sunt si ceva categorii la care se inscriu? Mi-ar placea enorm sa particip, te felicit si iti urmaresc transmisiunile pe parcurs.

11 years ago / Reply

editurile se inscriu pentru toate categoriile. ele isi fac propriile nominalizari in concurs

[…] Cristina Bazavan va face parte din juriul Galei Industriei de Carte 2013. […]

11 years ago / Reply

Uau! Citesti o multime de carti! Am socotit cateva sute bune. Pacat ca nu scrii mai des despre ele. Poate o data pe saptamana despre cartea saptamanii respective. Respect!

Leave a Comment


one − 1 =


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!