Delia – doi in unu

vreau de la inceputul saptaminii sa scriu asta si m-am luat de fiecare data cu alta treaba.

am spus-o si pe twitter si pe facebook, dar o scriu aici pe larg ca sa ramina.

***

imi place mult Delia de cind si-a luat friiele carierei in mina si se ocupa de una singura de tot ce inseamna strategia ei pe piata muzicala.

ma rog, nu chiar singura pentru ca a luat-o in echipa pe Edvigia Taru al carei umor il stiu din conversatiile de pe twitter.

o stiu pe Delia din zilele in care am fost in vizita pe platouri la Te cunosc de undeva sau X Factor  si e un melange de perfectionism (a repetat in draci de una singura pe scena cind avea de facut Mick Jagger la Te cunosc..), de nu-mi plasa ce credeti despre mine (la X Factor s-a distrat cu o bara de striptease vreo 20 de min incercind sa invete tehnic niste miscari  in decorul sonor al  remarcilor lui Cheloo:) ) si de “let’s have fun, viata e scurta”.

n-am vazut pina acum in ceea ce facea ea in muzica toate aceste laturi ale personalitatii ei, cum nu i-am vazut nici curajul…

pina la clipul asta cu Doi in unu in care apare si Mihai Bendeac .  e curajos, controversat (are deja o parodie – putin grobiana pentru gustul meu, dar care sunt sigura ca prinde din plin la multi dintre cei care s-au uitat la In Puii mei), are un final cu inovatie.

nu stiu daca parodia a facut parte si ea din strategia de comunicare sau aparut ca o reactie necontrolata (banuiesc ca e gindita, imi place sa cred ca e gindita ca target pt publicul de care ziceam mai sus), oricum ar fi este foarte buna pentru promovarea clipului.

la momentul la care scriu aceste rinduri clipul Deliei – Doi in unu are peste 253.000 de afisari pe youtube  si banuiesc ca Mihai Bendeac e putin speriat de succesul pe care il are aceasta piesa. stiu, n-ar recunoaste asta niciodata pentru ca tine de timiditatea lui pe care o mai anunta din cind in cind, dar pe care se lupta tare sa nu o lase sa se vada.

astept insa sa-l vad cintind live cu Delia aceasta piesa si mi-ar placea sa fiu in culise la iesirea lui din scena: o sa fie cu 2 kg mai slab de la stress, iar adrenalina generata de intimplare o sa-l faca sa umple totul in jur cu energia lui.

 

 

5 Comments Published

11 years ago / Reply

delia are calitati vocale, dar pe bendeac nu-l stiu. pana nu dovedeste…nu prea poate fi decat o “pitzi” cu vocea facuta pe calculator.

11 years ago / Reply

pe bune??? ce sa mai dovedeasca Bendeac dupa ce a cintat in nenumarate emisiuni?
asteapta sa-l vezi in emisiunea noua de divertisment de la Antena.

ce atitudine ai, cine oi fi tu “pina nu dovedeste…”, dar cine esti tu care comentezi anonim sa-ti dovedeasca tie?
ma ierti, il stiu pe bendeac, o stiu si pe delia, sunt super oameni. pe tine nu te stiu si comentariul pe care l-ai facut nu te califica la foarte multe

11 years ago / Reply

Nu știu când ai scris articolul, dar astăzi, melodia încărcată pe contul Deliei, cea fără videoclip, depășea 4.300.000 afișări. Cea de pe contul CAT, 500.000, și cea cu videoclipul, 290.000. Dacă ar fi să mai punem la socoteală și restul videoclipurilor, încărcate de oricinele-adescarcatsireincarcat, cred că se ajunge lejer la 8.000.000 de afișări.
Și apropo de ce spune @Yamasha, pe Bendeac nu prea îl văd cântând fără ajutor, deși, probabil, live cântă mult mai bine decât Smiley 🙂

11 years ago / Reply

l-am scris ieri 7 aprilie. si vorbeam de clipul oficial.

mergeti la un spectacol de-al lui bendeac si dupa aia spuneti-mi cum il vedeti. pina atunci va dati cu presupusul, putin superiori:)

11 years ago / Reply

Voi merge cu prima ocazia când voi avea drum prin București sau va avea el vreun spectacol prin apropiere, că îmi doresc de mult să fac asta. Spectacole de-ale lui am văzut la TV, dar niciodată, până la piesa Doi în unu, nu l-am auzit cântând. Abia aștept să-l văd live. Și da, ai dreptate, din punct de vedere al cântatului dau cu presupusul, dar asta nu înseamnă că nu apreciez foarte actorul și omul Mihai Bendeac. 🙂

Leave a Comment


seven − 7 =


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!