audi A3audi A3

fratii frumuselului meu sunt la Mall Baneasa

miercuri am fost la deschiderea Dakino unde am vazut o superbitate de film, A Late Quartet, dar i-am vazut si pe fratii frumuselului Audi cu care particip la proiectul “Pe scaunul din stinga”, un experiement realizat impreuna Porsche Inter Auto Romania  in care spun povesti despre oameni si locuri din perspectiva soferului.

 

daca vreti sa va uitati indeaproape la Audi A3 Sportback si nu va intilniti cu mine pe drumuri sau prin parcari, mergeti la Mall Baneasa unde inca o saptamina, pina pe 15 aprilie, Porsche Inter Auto Romania – cel mai mare distribuitor din tara al marcilor Skoda, Volkswagen, SEAT, Audi, Porsche, Bentley si Lamborghini – ii expune pentru public pe fratiorii frumuselului meu.

era in timpul saptaminii, seara, dar tot erau punctul de atractie al Mall-ului, asa ca daca treceti pe acolo, bucurati-va de masini, sunt foarte frumoase si sunt sigura ca toti cei care sunt acolo va vor da explicatii despre dotarile frumuselului, dar si ale fratilor lui.

Rugati-i sa va arate sistemul multimedia de la Audi A3 Sportback, sa va simtiti putin in viitor: poate fi hotspot integrat si te poti conecta la internet via Audi Connect, iar asta inseamna ca pe linga accesul la Google Maps , ai si Facebook sau Twitter:) stiu, politistii nu trebuie sa stie asta.

si neaparat, neaparat intrati in masina: consola centrala este orientata catre sofer si ai senzatia ca totul e facut ca sa te imbratiseze si asta iti da o stare de confort, de acasa.

***

P.S. pentru stabilirea adevarului istoric si pentru a nu-l supara pe “al meu”, frumuselul meu a fost pentru citeva clipe vedeta serii pentru ca mi-am intrebat prietenii care erau la film daca vor sa-i duc acasa:)

Leave a Comment


three × 6 =


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!