lara_fabian_nue_gala_referencelara_fabian_nue_gala_reference

Lara Fabian – foto nud pentru promovarea noului album

Ok, chiar si cind te cheama Lara Fabian si esti una dintre vedetele frantei, vinzi greu muzici astazi.

doamna fabian a lansat un nou album dupa 8 ani de pauza si ca sa-si convinga fanii sa cumpere albumul s-a gindit sa le ofere ceva inedit: s-a dezbracat.

la 43 de ani, fotografii nud. artistice desigur, ushor photoshopate, desigur.
good PR, desigur.

 

nici macar nu stiu sa spun daca e bine sau rau ca a facut asta. inteleg ratiunile de marketing (s-a dus pe teritoriul tinerelor cu armele ei) si sunt curioasa daca o sa vinda mai multe unitati din noul album care se numeste Le secret.

4 Comments Published

11 years ago / Reply

Aaaa parca nu mi-o imaginam asa vreodata. Aveam o imagine diafana, pura, cuminte, enigmatica despre ea. Sa vedem, vorba ta. Pana atunci, numar zilele pana la concertul ei 🙂

11 years ago / Reply

Usor photoshopat.

Oricum arata bine. Nici nu ar avea vreo scuza sa nu arate bine. Asta e meseria, imaginea vine la pachet la categoria cerinte.

Eu vreau sa cred ca uneori omul se schimba si face chestii diferite. In alte lumi ii zice PR si altceva. Putea sa spuna nu. Fiecare putem sa spunem cuvantul asta.

Pozele ei nu sunt asa americanizate, perfecte, si ea asa naturala intr un decor perfect. Mie imi plac pozele ei, nu “minte” prea mult. Nu cred ca e neaparat genul. Zic minte dpdv artistic.

11 years ago / Reply

“nici macar nu stiu sa spun daca e bine sau rau ca a facut asta. inteleg ratiunile de marketing”

Până acum, aş fi luat cântecele ei de pe “acele site-uri şi reţele de pe care se obţine media gratis”, ca să mă exprim foarte elegant.

Drept răspuns la acest comentariu, voi cumpăra cu prima ocazie “Le Secret”, cu bon fiscal. Şi după aceea şi “Best Of Lara Fabian”, şi “Mademoiselle Zhivago”, şi, pe rând, fiecare din albumele ei. Fiecare cu bon fiscal sau factură, şi TVA 😛

~Nautilus

Leave a Comment


8 × = twenty four


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!