dorna2dorna2

Natura esti tu, te-ai gindit la asta?

mai stiti cind v-am spus ca am vazut  niste omuleti albastri la metrou si cum, pentru 10 min, activitatea lor a trezit la viata statia de la Unirii. era acolo un copil care se uita ca la o poveste si sigur ziua lui a fost mai frumoasa.

ei bine s-a lamurit misterul joi seara cind am fost la lansarea noii campanii de imagine Dorna, Natura esti tu

Omuletii albastri erau si acolo si reprezentau apa care prezenta prin orasul industrializat ar trebui sa ne aminteasca de instinctele noastre naturale, de forta, rezistenta, ambitie si pasiune, nevoia de a oferi protectie sau capacitatea de adaptare.

Cumva chiar si acolo, in metrou si-au facut treaba desi nu era apa la propriu: pentru ca am amintirea copilului care se cuibarise in bratele tatalui lui, cautind protectie in timp ce privea micul spectacol.

*

Acesta e noul spot Dorna

*

la lansare, m-am intilnit cu o multime de prieteni, Elena Prodan, Nicolai Tand si frumoasa lui sotie, Monica. (Jorge nu era cu mine, Elena il stia:) ), cu Medeea Marinescu pe care o iubesc de cind eram mica si mi-a facut Marius Manole bucuria de a mi-o prezenta.

Altfel, imi place mult noul slogan Dorna – Natura esti tu – are multe implicatii dincolo de cea de protejare a mediului, daca am intelege profund si linistit, asezat, sensul acestor cuvinte, daca ar trece prin noi la propriu, am invata cum sa ne lasam pe mina naturii, sa ne urmam instinctele si-am fi mai fericiti.

Leave a Comment


9 + three =


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!