Crowdfunding_Mandrie si Beton_albumulCrowdfunding_Mandrie si Beton_albumul

Parca a venit primavara

text de Noemi Revnic

Sper sa mai avem parte de cateva zile cu soare si plus 20 de grade, desi mi-e cam teama, cu prognozele pe care am ajuns sa le verific mai abitir ca o pensionara octogenara cu coc in varful capului.

Va invit la expozitia “Gradini Satesti – iesirea din iarna” de la MTR (da, am dat dezlegare la vesti de la MTR, dupa ce si-au cerut scuze oficial dupa incidental homofob de la finele lui februarie). Expozitia va tine din 18 aprilie si pana in 4 mai, la Sala Irina Nicolau.

Cand aveti un ragaz, la cafea, vizitati site-ul www.mandriesibeton.ro  ca sa cititi despre un proiect tare drag mie (pentru ca este implicata o veche colega si prietena scumpa, Ioana Hodoiu), un proiect despre transformarile recente  din satele traditionale in urma valului urias de sateni plecati la munca in strainatate (fenomenul a inceput dupa revolutie, imi amintesc cand lucram la Ambasada Israel si plecau zilnic la munca in constructii sau menaj sute de muncitori care isi lasau aici familiile). Albumul de fotografii va exista in print doar daca se aduna 200 de cumparatori. Eu voi fi unul dintre acestia. Aici gasiti toate detaliile, daca v-am facut curiosi.

Prietenii de la Dalles Go pregatesc o noua serie de cursuri after work, care urmeaza sa inceapa in luna mai. Printre premiere se anunta cursul de Comunicare Online, sustinut de Bogdana Butnar, Industry Manager la Google Romania, blogger pe www.bogdanabutnar.ro si unul dintre cei mai dinamici si influenti oameni din online-ul romanesc. Apoi este si cursul designerului Irina Neacsu, de amenajari interioare. Irina se afla in spatele thecraftLAB by Irina Neacsu si a avut expozitii internationale la Milano, Kohn si New York. Daca v-am facut curiosi, inscrierile se fac pe www.dallesgo.ro |  info@dallesgo | 0769 041 711.

Iar pana atunci, in acest weekend, sambata si duminica, 13 & 14 aprilie avem o noua editie V for Vintage, aniversara (cu numarul 10), la Sala Dalles.

Un weekend superb va doresc!

*

Noemi Revnic este specialist in comunicare, colaborator Harper’s Bazaar Romania. O puteti citi si pe blogul ei, Placerile lui Noe.

Leave a Comment


× 3 = twelve


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!