magnummagnum

Benicio del Toro, aur, Magnum, camioane

stiti deja ca povestea camionului cu o comoara de aur din Madagascar care a fost implicat in ceea pe in online s-a numit #jafulsecolului a facut parte din campania de lansare a unei noi inghetate Magnum Gold – o combinație delicioasa de vanilie de Madagascar și caramel cu sare de mare, invelite intr-o crusta de ciocolata crocanta de culoarea aurului pur.

ceea ce nu stiti este ca spotul din campania acestei lansari – cel cu benicio del toro – este realizat de domnul Bryan Singer – cel care a facut Usual Suspects, seriile X Men si niste foarte multe episoade din Doctor House.

nu e chiar un spot este un scurt metraj cu Benicio del Toro in rolul principal:)

***
ce nu mai stiti este ca puteti sa testati inghetata la voi in oras pentru ca acel camion urias se afla in turneu in tara.

daca tot a calatorit atit in jaful secolului pina a fost gasit (la concertul fortza zu la Iasi, in fata a 100.000 de aomeni), acum isi continua traseul in urmatoarele destinatii in luna iunie: Brasov, Cluj, Timisoara, Constanta – iar apoi va merge la mare in 3 statiuni: Mamaia, Costinesti, Vama Veche.
in fiecare dintre orasele din tara va sta cite 2 zile, iar pe litoral cite 3 zile in fiecare statiune.

eu sa fiu in locul vostru l-as cam cauta. inghetata asta noua are un gust foarte foarte special care ar trebui savurat:)

Leave a Comment


7 × three =


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!