masina de spalat articmasina de spalat artic

CONCURS: Cistiga (cu TET) o masina de spalat Artic

Intram in a doua saptamina a programului “Consultant in Electronomie”, in care, alaturi de Arctic, iti voi arata cum sa economisesti bani, timp si energie, si va asteapta iar un concurs simpatic cu un premiu frumos. Mai intii insa vreau sa va povestesc ceva simpatic, onest si care sper sa va dea de gindit.

Prietenii mei au inceput sa vorbeasca tot mai des despre utilizarea rationala a produselor de curatare: de la cele pentru uz casnic pina la curatarea hainelor. Nu e vorba doar despre a economisi in conditii de criza si despre a te preocupa coerent si responsabil de mediu si de ceea ce faci tu pentru el. De cele mai multe ori solutiile de economisire tin de cit de bine informat esti si nu inseamna un efort special pentru tine, consumatorul.

Stiai, de exemplu, ca in 14 minute poti avea rufe impecabile folosind programe de spalat speciale?  Sau cat de important este sistemul de reglare automata a consumului de apa?


Saptamana aceasta iti lansam o noua provocare: Cum poti economisi energie, apa si chiar timp cu masinile de spalat Arctic TET?

Raspunde la intrebare facand referire la una dintre functiile TET. Pentru inspiratie, consulta site-ul si brosura online  sau joaca Electronomic . Vino apoi pe blog si scrie un comentariu pe aceasta tema, iar la finalul saptamanii poti fi castigatorul unei masini de spalat Arctic TET.

Succes. Si…. multumesc frumos tuturor celor care au comentat in prima saptamina de concurs. Faptul ca ati citit, ca v-ati informat si ati comentat  inseamna nu doar o sansa la a cistiga un premiu ARTIC, ci inseamna ca ati invatat ceva in plus despre Tehnologia de Economisire pe Termen lung.

mai sunt in aceasta campanie laturi de 4 simpatici domni Adi HadeanChinezuCristi Manafu si Vali Petcu, puteti afla sfaturi despre economisire pe termen lung

(comentariile vor fi in moderare pentru ziua de astazi, luni, 10 iunie)

56 Comments Published

11 years ago / Reply

“EcoWash” este doar una dintre functiile moderne ale masinei de spalat Arctic TET care ne poate ajuta sa facem economie de pana la 80% la energie.

Putem economisi apa la fiecare ulitilizare a masinei de spalat datorita functiei “AquaSafe”, un sistem special care regleaza automat consumul si controleaza excesul de apa.

“Expres 14 minute” este cel mai scurt program de spalare de pe piata, ne ajuta sa economisim timp pretios.

Mai exista o functie care inglobeaza toate cele de mai sus, avand denumirea “Economic°” si cu ajutorul careia economisim energie, apa si timp si in acelasi timp protejam mediul.

11 years ago / Reply

Timp,energie si apa, putem economisi cu Arctic TET, cu ajutorul functiilor de spalare rapida (Express 14 minute), spalare la rece ( EcoWash,pana la 80% mai putina energie consumata) si AquaSafe: un sistem care regleaza automat consumul de apa, plus alte tehnologii.

11 years ago / Reply

Sincer mie imi place cel mai tare functia EcoDose. Pentru ca poti doza mult mai usor detergentul. Astfel reusesti sa nu pui mai mult de cat trebuie, astfel facand economie. Si posibilitatea de a spala cu apa rece la aceleasi rezultate e de apreciat. Mai putina energie consumata. Asa ca thumbs up si pentru EcoWash. Iar functia AquaSafe cred ca e utila mai ales cand trebuie sa speli sub cele 6 kg pe care le poate duce masina. Mai ales la rufe delicate sa zicem, unde eu cel putin sigur nu as avea cum sa umplu masina. Astfel, am si rufe spalate eficient dar si consum ok de apa si energie.

11 years ago / Reply

Îmi place programul AMÂNARE PORNIRE, in felul acesta dimineața când mă trezesc am rufele deja spalate si pana seara sunt deja uscate. Iar seara mai pun o mașina, daca am multe haine de spălat. Deci, mă organizez mai bine in acest fel.

11 years ago / Reply

Cu functiile EcoDose, AquaSafe si EcoWash putem economisi energie, apa si chiar timp cu masinile de spalat Arctic TET.

11 years ago / Reply

Cu functiile EcoDose, AquaSafe si EcoWash.

11 years ago / Reply

Clasa A+ – consum cu pana la 44 % mai mic fata de o masina de spalat veche
EcoDose – Posibilitatea de a utiliza detergent lichid si de a face economie pe termen lung
AquaSafe – Optimizarea consumului de apa prin reglarea automata al consumului de apa si de control al excesului de apa
EcoWash – Optiune de spalare cu apa rece pentru majoritatea programelor masinilor de spalat din gamaTET, economie de pana la 80% la energie
Amanare pornire – Economie datorita posibilitatii de a spala in intervale de timp avantajoase din punct de vedere al tarifului energiei electrice (tarif noapte, tarif weekend)

11 years ago / Reply

Masinile de spalat Arctic TET beneficiaza de cateva funcitt inovatoare ce permit economisirea de energie, apa si timp; EcoDose, AquaSafe si EcoWash sunt functiile speciale ale masinilor de spalat Arctic TET; aceste functii ajuta la dozarea optima a detergentului dar si a cantitati de apa necesare ciclului de spalare. Gama de produse Arctic TET chiar ajuta la economisirea pe termen lung a energiei, a timpului si binenteles a banilor.

11 years ago / Reply

E foarte usor. Tot ce trebuie sa faci e sa te folosesti de functiile speciale pe care le are masina. De exemplu, poti economisi apa la fiecare utilizare a masinii cu ajutorul functiei AquaSafe. Iar daca vrei sa nu mai cheltui atatia bani cu detergentul, poti folosi functia EcoDose.

11 years ago / Reply

Se poate economisi timp, apa si energie utilizandu-se tehnologia TET, express 14 minute, care este cel mai scurt program de spalare de pe piata. Se pot spala cantitati mici de articole din bumbac, cu un grad redus de murdarie intr-un timp record.

11 years ago / Reply

cu ajutorul ecodose,aquasafe,ecowash

11 years ago / Reply

Raspunsul meu la intrebarea : Cum poti economisi energie, apa si chiar timp cu masinile de spalat Arctic TET? – este : pot economisi toate cele 3 elemente energie, apa , timp prin alegerea programului de spalare rapida ECONOMIC 20 ( 3.5 KG rufe nu foarte murdare)

11 years ago / Reply

Daca acum o suta de ani oamenii spalau rufele la rau , azi tehnologia te ajuta sa speli cu rapiditate, eficienta, in timp scurt, cu apa putina in timp ce tu pozi face altceva toate aceste lucruri cu ajutorul tehnologiei tet

11 years ago / Reply

Poti economisi energie, apa si chiar timp cu functia Economic 20 grade (spalare rapida a rufelor de bumbac (max 3.5 kg) cu un grad redus de murdarie.

11 years ago / Reply

Maşinile de spălat Arctic TET prezintă cel mai performant concept în ceea ce priveşte simplitatea, confortul în utilizare, economia de bani, timp, apă şi energie a maşinilor de spălat. Datorită funcţiilor moderne EcoDose, AquaSafe şi EcoWash, economisirea devine un lucru „inevitabil”.
● Funcţia EcoDose foloseşte eficient detergentul lichid, maşinile de spălat TET venind cu un dispozitiv special care ajută la folosirea unei cantităţi optime de detergent lichid, la fiecare spălare. Astfel, se economiseşte detergentul, deci şi bani.
● Funcţia AquaSafe reprezintă un sistem special care reglează automat consumul şi controlează excesul de apă, aşadar, se economiseşte apă la fiecare utilizare a maşinii de spălat.
● EcoWash este o acţiune de spălare cu apă rece, disponibilă pentru majoritatea programelor noilor maşini de spălat cu simbolul TET, cu ajutorul căreia se ajunge la o economie de până la 80%.
În concluzie, prin intermediul acestor maşini de spălat cu simbolul TET se economisesc energie, apă şi timp, dar este protejat şi mediul înconjurător.

11 years ago / Reply

Poti economisi mai mult cu tehnologia ECOLED, dar si cu EcoBuzz, deoarece ledurile sunt mult mai economice, iar sistemul de avertizare este foarte eficient, deoarece esti anuntat daca ai uitat vreo usa intredeschisa.

11 years ago / Reply

Am invatat ca este o investitie saimi achzitionez o astel de masina p ca de fapt econimisec bani si pe termen lung chiar mai multi pin consum scazut de energie, apa, timp.
hmmm dar cel mai tare imi place functia de spalare rapida, sa pot in15 min sa am curata bluza preferata pt iesirea de seara!!
Ti-am spus ca mi s-a stricat masina si as fi cea mai fericita daca o castig, nu de alta dar as renunta la bugetul de vacanta 🙁

11 years ago / Reply

Cu ajutorul functiilor moderne care sustin noua tehnologie de economisire pe termen lung:
Clasa A+
O masina de spalat incadrata in clasa A+ are caracteristici optimizate din punct de vedere al eficientei energetice, avand un consum cu pana la 44 % mai mic fata de o masina de spalat veche. Beneficii: consum redus de energie electrica.
EcoWash
Optiune de spalare cu apa rece pentru majoritatea programelor masinilor de spalat din gamaTET.
Beneficii: economie de pana la 80% la energie.
EcoDose
Dispozitiv amovibil al sertarului de detergent care permite efectuarea de spalari cu detergent sub forma lichida. Beneficii: Posibilitatea de a opta pentru detergentul sub forma lichida si de a face economie pe termen lung.
AquaSafe
Sistem de reglare automata a consumului de apa si de control al excesului de apa.
Beneficii: Optimizarea consumului de apa, siguranta in utilizare.
Amanare pornire
Functia ofera posibilitatea programarii pornirii masinii de spalat intr-un interval de 24 ore, astfel incat sa functioneaze la ora dorita.
Beneficii: Economie datorita posibilitatii de a spala in intervale de timp avantajoase din punct de vedere al tarifului energiei electrice (tarif noapte, tarif weekend).
Economic 20
economisesti energie, apa si protejezi mediul cu acest program destinat spalarii rapide a rufelor de bumbac cu grad redus de murdarie

11 years ago / Reply

Functia AquaSafe te ajuta sa economisesti apa la fiecare utilizare a masinii de spalat, un sistem special care regleaza automat consumul si controleaza excesul de apa.

Functia EcoWash este o optiune de spalare cu apa rece, cu care poati sa faci economie de energie de pana la 80%!

Functia Express 14 minute reprezinta cel mai scurt program de spalare de pe piata! Asa poti sa economisesti timp pretios.

Acestea sunt doar cateva dintre numeroasele functii ale noilor electrocasnice Arctic cu tehnologia TET.

11 years ago / Reply

“EcoWash” este una dintre functiile moderne ale masinii de spalat Arctic TET care ma poate ajuta sa fac economie de pana la 80% la energie, pentru ca pot spala cu apa rece articolele care nu necesita apa calda la spalare.
De asemenea pot economisi apa la fiecare ulitilizare a masinii de spalat datorita functiei “AquaSafe”, un sistem special care regleaza automat consumul si controleaza excesul de apa.
“Expres 14 minute” este cel mai scurt program de spalare , ne ajuta sa economisim timp pretios, timp pe care il putem petrece alaturi de cei dragi.

11 years ago / Reply

Daca vrem sa spalam rufe de bumbac cu un grad redus de murdarie , alegem programul Economic 20 grade, astfel putem economisi energie, apa, dar si timp. Mai putem face economie la energie, utilizand functia EcoWash care are ca pricipal beneficiu o economie la energie de pana la 80 %. Datorita functiei AquaSafe se optimizeaza consumul de apa. Totul este sa detinem o masina de spalat Arctic TET, iar economia de energie, apa si timp vine de la sine .

11 years ago / Reply

EcoLED este tehnologia integrata in noile combine frigorifice cu trei beneficii majore.Primul avantaj major este acela ca economisim de sapte ori mai multa energie.Al doilea avantaj este o lumina mai puternica in comparatie cu iluminarea clasica iar al treilea avantaj este reducerea caldurii degajate in compartimentul frigoric .

11 years ago / Reply

Prin functiile performante EcoFrostFree, Ecobuzz, EcoBreeze si EcoLed.

11 years ago / Reply

Poti economisi energie, apa si chiar timp folosind urmatoarele functii ale masinii de spalat Arctic TET:
-EcoDose – este un dispozitiv al sertarului de detergent care permite efectuarea de spalari cu detergent sub forma lichida;
-AquaSafe – este o optiune de reglare automata a consumului de apa si de control al excesului de apa;
-EcoWash – este o optiune de spalat cu apa rece pentru majoritatea programelor care ne ajuta sa facem economie cu pana la 80% la energie.

11 years ago / Reply

Datorita functiilor speciale ale masinii de spalat Arctic TET, poti economisi, energie, apa si timp.
Functia AquaSafe te ajuta sa economisesti apa printr-un sistem special care previne consumul excesiv de apa.
Functia EcoWash te ajuta sa faci economie de energie, prin optiunea de spalare cu apa rece.
Functia Express in 14 minute te ajuta sa faci economie de timp, oferindu-ti cel mai scurt program de spalare, special pentru spalarea unei cantitati reduse de bumbac, cu un grad redus de murdarie.
Imbinanad toate cele trei avantaje, (economie de energie, apa si timp), masina de spalat Arctic TET vine cu o noua functie, Economic 20°, program destinat pentru spălarea rapidă a rufelor de bumbac
(maxim 3,5 kg), cu un grad redus de murdărie.
Fiind o masina de spalat din clasa energetică A+, te ajută să reduci consumul de energie cu 44% și consumul de apă cu 62%.

11 years ago / Reply

Tehnologia AquaSafe – economisim apa, EcoWash – economisim energie, spaland cu apa rece si cu programele scurte, Express 14 minute si Economic 20, economisim timp,energie electrica si apa.

11 years ago / Reply

EcoDose, AquaSafe și EcoWash sunt doar câteva din funcțiile mașinilor de spălat cu simbolul
TET care aduc cel mai mare avantaj practic:
economisirea. EcoDose
Mașinile de spălat TET vin cu un dispozitiv special care te
ajută să folosești cantitatea optimă de detergent
lichid, la fiecare spălare. Astfel, vei economisi
detergent lichid și, în final, bani.
AquaSafe
Economisești apă la fiecare utilizare a mașinii
de spălat, datorită funcției AquaSafe, un sistem
special care reglează automat consumul și
controlează excesul de apă.
EcoWash
Poți să faci economie de până la 80%! EcoWash
este o opțiune de spălare cu apă rece, disponibilă
pentru majoritatea programelor noilor mașini de
spălat cu simbolul TET.
Express 14 minute
Cel mai scurt program de spălare de pe piață!
Este recomandat pentru spălarea unei cantități
mici de articole din bumbac, cu un grad redus de
murdărie, într-un timp record.
Economic 20°
Economisești energie, apă și timp și în același
timp protejezi mediul. Programul este destinat
pentru spălarea rapidă a rufelor de bumbac
(maxim 3,5 kg), cu un grad redus de murdărie.

11 years ago / Reply

De cele mai multe ori spalatul rufelor folosite insa nu foarte murdare, inseamna de fapt o reimprospatare.

Nu este nevoie de zeci de minute de inmuiere, prespalasre si nici termperaturi ridicare. In slujba economiei de timp, resurse si energie, gama de masini de spalat Arctic TET vine cu o serie de inovatii care fac viata mai usoara: sistemul EcoWash de spalare in apa rece, disponibila pentru majoritatea programelor ; programul ultrarapid de spalare Express 14 minute sau functia de AquaSafe de reglaj automat al consumului de apa si controlul excesului de apa.

Acestea sunt numai o parte din avantajele utilizarii gamei de masini de spalat Arctic TET.

11 years ago / Reply

Cred ca toata lumea isi dorea atat de multe facilitati si beneficii la un loc, insa remarc abilitatea si rapiditatea cu care Arctic a reusit sa puna in aplicare visele oamenilor, in special ale doamnelor. Programele scurte, de 14 minute iti ofera mobilitate crescuta prin dorinta de a castiga cat mai mult timp, de a termina repede spalatul rufelor, cumulat cu economia de energie prin posibilitatea de a spala rufele la o temperatura scazuta de doar 20 de grade, si nu in ultimul rand solutia economiei de apa prin “Aqua Safe” si “Eco Dose’. Felicitari pentru aceste reusite !!!

11 years ago / Reply

EcoDose, AquaSafe si EcoWash sunt doar cateva dintre functiile care ne ajuta sa economisim energie, apa si timp. Desigur, acest lucru nu inseamna ca trebuie sa renuntam la calitate, rezultate de spalare fiind chiar mai performante.
Functia mea preferata este AquaSafe, acesta regleaza automat consumul de apa si controleaza excesul de apa.

11 years ago / Reply

Functia AquaSafe te ajuta sa economisesti apa printr-un sistem special care previne consumul excesiv de apa.
Functia Express in 14 minute te ajuta sa faci economie de timp, oferindu-ti cel mai scurt program de spalare.
Functia EcoWash are ca pricipal beneficiu o economie la energie de pana la 80 %.
Imbinanad toate cele trei avantaje, (economie de energie, apa si timp), masina de spalat Arctic TET vine cu o noua functie, Economic 20°, program destinat pentru spălarea rapidă a rufelor de bumbac
(maxim 3,5 kg), cu un grad redus de murdărie.

11 years ago / Reply

Imi place EcoWash pentru ca imi asigura la spalare o economie de pana la 80% energie, pentru ca se spala cu apa rece, si se regaseste pe majoritatea programelor masinilor de spalat din gama TET

11 years ago / Reply

Putem sa facem economie la consumul de energie de pana la 80% daca folosim functia EcoWash care un program cu apa rece la masina de spalat, iar daca folosim funcţia EcoDose putem economisi detergentul, cu funcţia AquaSafe se economiseste apa,iar cu functia Express in 14 minute putem sa economisim nu numai energia, apa, dar si timpul!
Daca ne gandim bine toate aceste functii ne ajuta enorm la economisirea energiei, apei, detergentului, a timpului si nu in ultimul rand a banilor!

11 years ago / Reply

Cu ajutorul functiei EcoWash putem economisi energie, cu ajutorul functiei AquaSafe putem economisi apa, iar cu ajutorul functiei EcoDose putem economisi bani pe termen lung, prin utilizarea unei cantitati mai reduse de detergent. In plus, functia Express 14 ne ajuta sa economisim timp.

11 years ago / Reply

EcoDose, AquaSafe si
EcoWash sunt cateva dintre functiile moderne care
sustin noua tehnologie de economisire pe termen
lung. Alege orice masina de spalat cu tehnologia
TET si, de fiecare data, performantele de spalare
te vor incanta!

11 years ago / Reply

Arctic TET ne ajuta sa economisim, cu uramtoarele functii: EcoWash spalam cu apa rece si economisim pana la 80% energie electrica, AquaSafe regleaza debitul si consumul de apa si Express 14 minute – Economic 20, pentru a economisi apa,timp si curent.

11 years ago / Reply

Citat din regulament: Raspunsurile participantilor nu vor fi vizibile pe site decat la sfarsitul fiecarei saptamani de concurs.

Aceasta saptamana se termina duminica, eventual vineri, nicidecum azi.
Deci iar avem concurs organizat de-ampulea. (expresie populara)

Oare de ce nu ma mai mira nimic?

11 years ago / Reply

Cum poti economisi energie, apa si chiar timp cu masinile de spalat Arctic TET?
1 energie ,folosind programe cu apa rece
2 apa , folosind programe speciale de economisire a apei
3 timp, folosind programe de spalare rapida

11 years ago / Reply

Masinile de spalat,Arctic TET, ne ajuta sa economisim apa,energie electrica si timp, cu mai multe functii, printre care si spalare rapida “Express 14 minute”.

11 years ago / Reply

Masinile de spalat Arctic TET au o serie de functii care ne ajuta sa economisim apa, timp si energie. Functia EcoDose determina folosirea eficienta a detergentului lichid, AquaSafe regleaza automat consumul de apa controland excesul iar EcoWash are ca pricipal beneficiu o economie de energie de pana la 80 %.

11 years ago / Reply

Poti economisi apa, energie si chiar timp cu masinile de spalat Arctic TET datorita functiilor AquaSafe, EcoDose, EcoWash, Express 14 sau Express 20, functii specifice masinilor de spalat Arctic bazate pe tehnologia TET.

11 years ago / Reply

Noile produse Arctic cu tehnologia TET aduc soluții de economisire pe termen lung. Tehnologia TET a fost conceouta, in fond, plecând de nevoile actualului consumator: confort, siguranță, performanță și, nu în ultimul rând, dorința de a economisi.
Tocmai de aceea TET oferă mai mult decât funcțiile obișnuite ale electrocasnicelor, detinute, in trecut. Aceste noi aparate se caracterizeaza printr- o serie de caracteristici performante: EcoFrost Free, EcoBuzz, EcoBreeze, EcoFresh, EcoDose, EcoWash, AquaSafe sau EcoFan, susceptinile de a încânta prin ingeniozitatea lor și oferind o multitudine de opțiuni de utilizare.
Prin funcțiile moderne, oferite, produsele cu simbolul TET reusesc sa aduca extra beneficii concrete: economie de energie și apă, rezultate de
spălare performante, economie de timp și bani.
Noile mașini de spălat rufe Arctic cu tehnologia TET oferă performanțe sporite, EcoDose, AquaSafe și EcoWash reprezentând, doar, câteva din funcțiile moderne ale acestora.
Mașinile de spălat din clasa energetică A+ te ajută să reduci consumul de energie cu 44% și consumul de apă cu 62%.
Pentru articolele purtate o singură dată, se poate folosi programul special conceput
pentru rufele, care nu au pete sau urme de murdărie, deci, nu necesită un
ciclu complet de spălare (Împrospătare).
Mașinile de spălat rufe TET au capacități de încărcare de 5 și 6 kilograme, pentru a se putea spăla cantități optime de articole.
Se poate programa spălarea în intervalele cele mai avantajoase din punct de
vedere al tarifului energiei electrice. Funcția permite, să programezi pornirea
mașinii într-un interval de 24 ore, astfel, încât, să funcționeze la ora dorită (Amânare pornire).
Timpul este utilizat eficient, pentru că, noile mașini de spălat TET permit
vizualizarea timpului de spălare rămas, pe parcursul efectuării programului (Afişare timp spălare rămas).
Te bucuri de confort și de o funcționare silențioasă, datorită sistemului, care
distribuie, uniform, rufele în interiorul tamburului. Astfel, vibrațiile și zgomotul
din timpul stoarcerii sunt eliminate (Sistem electronic de control al balansului).

11 years ago / Reply

poti economisi energie, apa si chiar timp cu masinile de spalat Arctic TET, prin programele:
– EcoDose – foloseste detergentul lichid eficient, astfel se face economie la detergent, si in final la bani
– AquaSafe – regleaza automat consumul si controleaza excesul de apa
– EcoWash- economie de pana la 80% la spalarea cu apa rece
– Express 14 minute – cel mai mic program de spalare
– Economic 20 – economisire energie, apa, timp si in acelasi timp protejeaza mediul
– Culori inchise – program destinat acestor articole

11 years ago / Reply

Economie de pana la 80% la ENERGIE, daca alegem functia EcoWash pentru ca este optiunea de spalare cu apa rece.

Cu functia AMANARE PORNIRE se ofera posibilitatea programarii pornirii masinii de spalat intr-un interval de 24 ore, astfel incat sa functioneaze la ora dorita. Din nou ai economie datorita posibilitatii de a spala in intervale de timp avantajoase din punct de vedere al TARIFULUI ENERGIEI ELECTRICE (tarif noapte, tarif weekend).

11 years ago / Reply

-Funcţia AquaSafe reprezintă un sistem special care reglează automat consumul şi controlează excesul de apă, aşadar, se economiseşte apă la fiecare utilizare a maşinii de spălat.
-EcoWash este o acţiune de spălare cu apă rece, disponibilă pentru majoritatea programelor noilor maşini de spălat Arctic cu simbolul TET, cu ajutorul căreia se ajunge la o economie la energie de până la 80%.
-Functia Express in 14 minute te ajuta sa faci economie de timp, oferindu-ti cel mai scurt program de spalare.
Imbinand toate cele trei avantaje (economie de energie, apa si timp), masina de spalat Arctic TET vine cu o noua functie, Economic 20°, program destinat pentru spălarea rapidă a rufelor de bumbac
(maxim 3,5 kg), cu un grad redus de murdărie.

11 years ago / Reply

se poate economisi timp apa energie cu programele :EcoDose , AquqSafe , EcoWash fiecare imbunatatindu-ne noua viata si bugetul

11 years ago / Reply

Functia Express in 14 minute te ajuta sa faci economie de timp, oferindu-ti cel mai scurt program de spalare.
EcoWash este o acţiune de spălare cu apă rece, disponibilă pentru majoritatea programelor noilor maşini de spălat Arctic cu simbolul TET, cu ajutorul căreia se ajunge la o economie la energie de până la 80%.
Funcţia AquaSafe reprezintă un sistem special care reglează automat consumul şi controlează excesul de apă, aşadar, se economiseşte apă la fiecare utilizare a maşinii de spălat.
Economic 20 – economisire energie, apa, timp si in acelasi timp protejeaza mediul

11 years ago / Reply

Functia AquaSafe te ajuta sa economisesti apa printr-un sistem special care previne consumul excesiv de apa.
Functia Express in 14 minute te ajuta sa faci economie de timp, oferindu-ti cel mai scurt program de spalare.
Functia EcoWash are ca pricipal beneficiu o economie la energie de pana la 80 %.
Imbinanad toate cele trei avantaje, (economie de energie, apa si timp), masina de spalat Arctic TET vine cu o noua functie, Economic 20°, program destinat pentru spălarea rapidă a rufelor de bumbac (maxim 3,5 kg), cu un grad redus de murdărie.

11 years ago / Reply

Poti economisi energie, apa si timp cu masinile de spalat Arctic TET, folosind programele:

– AquaSafe – regleaza automat consumul si controleaza excesul de apa
– EcoWash- economie de energie pana la 80% la spalarea cu apa rece
– Express 14 minute – cel mai mic program de spalare
– Economic 20 – economisire energie, apa, timp si in acelasi timp protejeaza mediul

11 years ago / Reply

economisire de
bani, timp, apa si energie!
EcoDose, AquaSafe si
EcoWash sunt cateva dintre functiile moderne care
sustin noua tehnologie de economisire pe termen
lung.
Functia AquaSafe te ajuta sa economisesti apa printr-un sistem special care previne consumul excesiv de apa.
Functia Express in 14 minute te ajuta sa faci economie de timp, oferindu-ti cel mai scurt program de spalare.
Functia EcoWash are ca pricipal beneficiu o economie la energie de pana la 80 %.
Imbinanad toate cele trei avantaje, (economie de energie, apa si timp), masina de spalat Arctic TET vine cu o noua functie, Economic 20°, program destinat pentru spălarea rapidă a rufelor de bumbac (maxim 3,5 kg), cu un grad redus de murdărie.

11 years ago / Reply

Functia AquaSafe te ajuta sa economisesti apa printr-un sistem special care previne consumul excesiv de apa.
Functia Express in 14 minute te ajuta sa faci economie de timp, oferindu-ti cel mai scurt program de spalare.
Functia EcoWash are ca principal beneficiu o economie la energie de pana la 80 %.
Imbinand toate cele trei avantaje, (economie de energie, apa si timp), masina de spalat Arctic TET vine cu o noua functie, Economic 20°, program destinat pentru spălarea rapidă a rufelor de bumbac (maxim 3,5 kg), cu un grad redus de murdărie.

11 years ago / Reply

Masinile de spalat din gama TET au un sistem special prin care optimizeaza consumul de apa, energie, detergent, etc. Programele cu optiuni speciale si functii eco inovatoare (Aquasafe, EcoWash, Economic 20, etc.) te ajuta sa protejezi chiar si hainele regland temperatura la un nivel optim. Astfel economisesti curent electric, apa, reduci costurile utilizarii, prelungesti durata de utilizare a hainelor, castigi timp, bani si protejezi mediul inconjurator.

11 years ago / Reply

Functia AquaSafe te ajuta sa economisesti apa printr-un sistem special care previne consumul excesiv de apa.
Functia EcoWash te ajuta sa faci economie de energie, prin optiunea de spalare cu apa rece.
Functia Express in 14 minute te ajuta sa faci economie de timp, oferindu-ti cel mai scurt program de spalare, special pentru spalarea unei cantitati reduse de bumbac, cu un grad redus de murdarie.
Imbinanad toate cele trei avantaje, (economie de energie, apa si timp), masina de spalat Arctic TET vine cu o noua functie, Economic 20°, program destinat pentru spălarea rapidă a rufelor de bumbac
(maxim 3,5 kg), cu un grad redus de murdărie.

11 years ago / Reply

Poti economisi energie, apa si timp cu masinile de spalat Arctic TET, folosind programele:
– AquaSafe – regleaza automat consumul si controleaza excesul de apa
– EcoWash- economie de energie pana la 80% la spalarea cu apa rece
– Express 14 minute – cel mai mic program de spalare
– Economic 20 – economisire energie, apa, timp

11 years ago / Reply

Economisim energie, apa si chiar timp cu masinile de spalat Arctic TET prin functia EcoWash (spalare cu apa rece), Aquasafe( reglarea automata a consumului dee apa), Ecodose (spalare rapida)

11 years ago / Reply

Express 14 minute – cel mai mic program de spalare

EcoWash (spalare cu apa rece)

Leave a Comment


7 × = twenty eight


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!