jurnalismjurnalism

ghidul reuters pentru jurnalisti

stiu ca sunt o multime de explicatii pentru ca presa noastra e cum e. stiu si ca multa lume se vaita fara sa faca nimic.

dar mai stiu, si simt imediat cum deschid televizorul intr-o zi ca asta cu doliu national, ca jurnalistii nu mai au de multa vreme basic-ul in minte. simplitatea, naturaletea se obtin in jurnalism cu multa documentare.

stiu, nu e timp. stiu, oamenii nu mai sunt motivati.

iata ghidul Reuters pentru jurnalism. sunt sigura ca aceia care fac meseria asta din credinta ca pot schimba putin lumea din jur in mai bine, vor gasi citeva motive de motivatie in rindurile si procedurile din acest ghid

Handbook of journalism – Reuters 

One Comment Published

11 years ago / Reply

nu mai sunt motivati? din pacate, avem presa pe care-o meritam. presa din Ro este la acelasi nivel ca majoritatea domeniilor, doar ca este mai “la vedere”. jurnalistii sunt si ei oameni, nici mai buni, nici mai rai decat restul.
la nivelul la care am ajuns, :(, nu este nevoie de credinta sa schimbi lumea din jur prin presa din Ro, este suficient sa-ti propui sa nu porti tot felul de “razboaie” si sa ii tratezi pe ceilalti asa cum ai vrea tu sa fii tratat.

Leave a Comment


+ 6 = ten


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!