oiloil

#MasterCardElite … my moment la Eden Spa Sibiu

ieri am trait pe deplin tot ceea ce  se spune legat de avantajele pe care le ai daca esti posesor de un MasterCard premium. in programul MasterCard Elite – in care o serie importanta de magazine, locatii si destinatii au discounturi importante pentru posesorii de MasterCard premium, plus ca la momentul in care beneficiezi de serviciile respective tot accentul cade pe experienta si pe a-ti oferi recomandari personalizate.

***

vin dupa 3 saptamini de stat prin hoteluri si alergat pe la evenimente culturale (si-acum scriu din camera unui cochet hotel din Sibiu), am avut multa treaba in aceste zile, asa ca atunci cind am aflat ca si Eden Spa din Sibiu este in programul MasterCard Elite, mi-am facut o programare.

am ales un program de hidratare intensa (dupa ce te speli prin 3 hoteluri cu 5 feluri de gel de corp, iar apa are proprietati diferite de la oras la oras, pielea urla dupa hidratare).

am testat mai intii aromele cu care as vrea sa mi se faca scrub – alge marine, ciocolata si capsuni; eu m-am oprit la alge marine.

si-apoi uleiul cu care sa se realizeze hidratarea: ghimbir sau ciocolata. am ales ghimbir pt ca e energizant.

50 de min a durat tratamentul, o jumatate de ora am dormit din timpul asta. in restul timpului am aflat ca terapeutul care ma avea in grija, Ramon, e venit din Spania.

arata foarte exotic si vorbeste o romana perfecta, cu un mic mic accent nazal.

**

Ramon a fost organizator de concerte , ii plac jazz-ul si rock-ul, si viata i s-a schimbat dupa ce a invatat in Lituania tehnici rusesti de masaj. A ajuns in Ro dupa ce a aplicat pentru postul de terapeut la un alt lant hotelier. de 1 an si jumatate e la Continental din Sibiu si e trainerul pentru terapeutii din tara ai acestui centru.

cind nu face terapii corporale, Ramon e antrenor de inot pentru copii si adulti si spune ca nu a plecat niciun adult fara sa invete sa inoate. “daca nu pluteste dupa 10 lectii, nu-mi trebuie banii”.

pe 20  iunie il intilniti in Bucuresti, la Eden Spa de pe Victoriei. Sta 5 zile.

***

evident cu cardul meu simpatic am beneficiat de o reducere la serviciile Eden Spa (asa ca mi-am luat si un ulei hidratant) si mi-am continuat ziua (care a fost ca un maraton) mult mai voioasa. iar experienta mea e o replica la rasfatul la care se supune colega de proiect Noemi, la Bucuresti 🙂

Leave a Comment


seven + 5 =


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!