imagesimages

cel mai frumos mesaj primit: timp in dar

astazi am primit pe mail acest mesaj. m-am uitat la el citeva minute bune. l-am citit de 5 ori cel putin. si mi se pare cel mai frumos mesaj pe care l-am primit in ultimul an.

si unul dintre cele mai frumoase daruri. un cadou nepretuit.

multumesc.

Buna Cristina,

Iti urmaresc blogul de mult timp, scrii frumos, scrii la obiect si mai ales scrii numai despre lucruri bune, frumoase si din care ai ceva de invatat.
Am vazut destul de des in ultima vreme abordat subiectul timp, sau mai exact lipsa de timp.

M-am gandit ca mi-as dori sa-ti dau din timpul meu (un numar de ore saptamanal), nu pentru ca-l am nelimitat, nu pentru ca am prea mult timp liber si nu pentru ca el nu este valoros pentru mine, dar pentru ca poate as putea avea sansa de ajuta la ceva mult mai frumos decat ce fac acum.

Considera-l ca pe un contract presemnat. Ma angajez sa imi dedic timpul pe care ti-l ofer lucrurilor pe care pot sa le fac in ajutorul tau. Nu stiu cate lucruri pot fi facute la distanta pentru tine, nu stiu ce anume ai putea sa-mi dai de facut care reintors la tine, acel lucru chiar sa-ti foloseasca si sa-ti fi economisit din timpul pe care ai putea tu sa-l aloci catre altceva, dar cum e timpul tau, te las pe tine sa decizi.

Eu nu-l am de vanzare (am vazut ca ai vrea sa cumperi timp), ci-l am in dar.

Poate ca ai mai primit astfel de oferte, dar eu vreau sa incerc sa dau timpului meu sansa sa fie folosit in lucruri atat de frumoase si bune.

Cu mult drag,
Doina

Iasi

3 Comments Published

11 years ago / Reply

Emotionant. un fel de voluntariat de povestit… e frumos cand ceilalti se gandesc la noi. Sunt curioasa ce i-ai raspuns..

11 years ago / Reply

asta e raspunsul:
iti multumesc frumos, m-a emotionat foarte tare mesajul tau mai ales pentru ca pentru mine timpul e cel mai valoros lucru pe care-l avem/am. iar tu vrei sa mi daruiesti mie o parte din timpul tau. multumesc mult mult mult, pentru gind, pentru gest, pentru ca esti asa un om bun.

nu stiu cum m-ai putea ajuta ca sa am mai mult timp liber, dar stiu ca o sa vreau sa beau o cafea cu tine si sa ne petrecem timpul pur si simplu discutind

te anunt cind vin in iasi. sau da un semn cind ajungi in bucuresti.

multumesc mult inca o data
cb

[…] cel mai frumos mesaj primit: timp in dar […]

Leave a Comment


+ 2 = seven


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!