enescuenescu

Concurs: 2 bilete la Festivalul Enescu in seara asta

daca n-ati prins bilete la spectacolele din Festivalul Enescu si vreti sa mergeti…
daca n-ati fost niciodata la Festivalul Enescu si indrazniti sa experimentati…
daca aveti timp in seara asta de la ora 17 sa fiti la Sala Palatului

pun la bataie 2 locuri la spectacolul sustinut de Filarmonica Nationala din Rusia.
in program vor fi

G. Enescu – Suita nr. 3 pentru orchestră in Re Major op. 27 “Săteasca”
E. Chausson – Poemul pentru vioară şi orchestră op. 25
C. Saint-Saëns – Introducere şi Rondo Capriccioso op. 28
S. Rahmaninov – Simfonia nr. 1 în re minor op. 13

cum puteti participa? spuneti de ce vreti sa mergeti. alegem un cistigator imediat dupa ora 15,00 si ii dorim sa se bucure de spectacol

multumesc ca dati vestea acestui concurs fulger mai departe.

16 Comments Published

11 years ago / Reply

Este singura oportunitate de a mai uita de valul cotidian si de a-mi limpezi mintea. Ma hranesc zilnic cu triluri de vioara si le-as face un cadou vizual urechilor mele si ale celui care s-a indragostit de pasiunea mea pentru muzica. Pentru ca http://andreeagavrila.me/trilul-de-ora-6/ si pentru ca http://andreeagavrila.me/advertising_music/. Si pentru multe alte motive pe care ar trebui sa le cant, nu sa le scriu. 🙂

11 years ago / Reply

Imi doresc sa merg pentru ca imi e tare dor de un concert de muzica clasica.

11 years ago / Reply

Vreau sa merg pentru ca m-am trezit tarziu si n-am mai prins bilete. In liceu aveam abonamnet la Filarmonica din Rm Valcea si mi-e dor sa simt din nou muzica, atmosfera si frumusetea unui concert.

11 years ago / Reply

Imi doresc mult, mult sa merg! Din mai multe motive: ador muzica clasica, ma linisteste si imi da o stare de bine, de optimism. Pentru ca nu am fost niciodata, avand alte obligatii materiale….Pentru ca unchiul si matusa mea, care m-au crescut si mi-au insuflat dragostea pentru muzica clasica, nu au reusit niciodata sa ajunga, din cauza varstei si distantei, si pentru ei ar fi un semn ca samanta pe care au sadit-o in mine, demult de tot, s-a prins frumos si da roade ( cat mi-ar placea sa le dau lor invitatia, dar e prea din scurt si ei locuiesc in alt oras ). Pentru ca am inteles ca un concert de muzica clasica suna extraordinar live si nu am avut niciodata ocazia sa traiesc aceasta experienta. Pentru ca e toamna, anotimpul meu preferat, si vreau sa imi umplu inima cu “ceva” superb.
PS – iti multumesc pentru toate articolele de informare despre festival; de cateva zile caut online muzicienii despre care scrii si ii ascult, si tare frumos e. nu ma pricep la note si la muzica deloc, dar mi-e asa bine in suflet! Multumesc.

11 years ago / Reply

Buna Cristina. Eu si sotia serbam astazi 16 ani de cand suntem impreuna si ma gandesc ca ar fi o surpriza frumoasa.

11 years ago / Reply

Imi doresc sa merg pentru ca sufletul si mintea mea au nevoie din cand in cand sa se reculeaga si sa se “regenereze”… si astfel ma incarc pentru a merge mai departe…

11 years ago / Reply

Din pacate eu nu am mai prins bilete. Imi doresc foarte mult sa merg pentru ca imi place frumusetea acestei arte. Poate suna a fi un cliseu, dar pentru mine frumusetea muzicii clasice este in urechea ascultatorului. Nu am o ureche foarte “antrenata”, dar sunt o optimista convinsa si cred ca niciodata nu este prea tarziu pentru a mi-o educa. Apreciez orice tip de arta care inspira tinerete si fericire, emotie si trairi intense. Ar fi sublim sa avem parte de astfel de trairi in fiecare zi, dar oare daca ar fi acesta cazul, am mai aprecia frumusetea lor, intensitatea lor, la acelasi nivel?

11 years ago / Reply

pentru ca biletele s-au vandut in 4 ore si n-am apucat sa-mi cumpar 🙁

11 years ago / Reply

Imi doresc de foarte mult timp sa prind un concert in cadrul festivalului, iar simfonia lui Rahmaninov, in aceasta interpretare a Filarmonicii din Rusia, mi-ar face ziua de miercuri superba!
Multumim pentru initiativa acestui concurs !

11 years ago / Reply

Vreau sa merg pentru ca sufletul meu…tipa ca-si doreste sa mearga. 🙂

11 years ago / Reply

Mi-as dori sa castig pentru ca vreau sa ma bucur de o parte din magia acestui festival, la care in urma cu doi ani n-am reusit sa ajung.

11 years ago / Reply

astazi este ziua de nastere a uneia dintre prietenele mele foarte bune si am tot incercat sa ii fac un cadou inedit (o iesire la teatru, spectacol,etc) si sunt convinsa ca spectacolul acesta este cel mai potrivt cadou !

11 years ago / Reply

Sunt 7 ani de cand vreau sa ajung la festivalul enescu.cred ca muzica clasica este parte din mine,astfeinca nu pot trai fara.

11 years ago / Reply

vreau sa ajung in aceasta seara la Festival pentru ca este unul recunoscut pe plan international si nu m-am motivat intr-atat incat sa imi cumpar bilete, pana acum. Plus sentimentul inaltator pe care ti-l transmiite un astfel de concert. Oricine va castiga biletele, va avea o seara fantastica.

11 years ago / Reply

Cistigatorul e Cristi. va primi pe mail indicatii despre cum intra in posesia premiului. Multumesc tuturor pentru participarea la concurs. cb

[…] Concurs: 2 bilete la Festivalul Enescu in seara asta […]

Leave a Comment


2 + = four


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!