pandora-winter-charmspandora-winter-charms

Imi fac o bratara doar a mea :)

in vara, pe cind blogul era in semi vacanta, am fost la o lansare speciala: colectia toamna iarna Pandora – bijuteriile cu poveste.

m-am bucurat de intilnire, ba chiar m-am emotionat la un filmuletz de prezentare in care asociau charme-urile (accesoriile din care fiecare isi construieste bratara) cu momente si amintiri frumoase din vietile oamenilor, dar la momentul ala nu ma prinsese poezia de a-mi face eu o bratara doar a mea.

intre timp, m-am apucat sa-mi construiesc prima bratara. sunt la acest nivel:

tintesc catre ceva de genul asta. dar mi-am promis ca imi voi cumpara cite un charm nou pentru cite un lucru bun pe care-l fac, deci am ceva de munca.

ma rog, cred ca va fi pe verde nu pe bleu, desi imi place f f mult versiunea asta, dar si ce am vazut eu in colectia noua este foarte simpatic.

uite citeva repere

 

 

 

singura mea problema este ca bratara cu cel mai mic diametru imi e mare:) dar sper ca odata ce pun multe charme-uri pe ea sa para mai mica ea, sau mina mea putin mai mare.

***

daca nu stiti care-i treaba cu bratarile Pandora pe scurt lucrurile stau asa: poti sa-ti customizezi singura bratara in functie de accesoriile pe care le alegi; charme-urile simbolizeaza fiecare cite ceva – de la hobby-uri pina la sentimente -, dar jocul cu bratara Pandora e ca poti sa spui o poveste peste ani cu un accesoriu pe care-l ai la mina pentru ca fiecare element al lui are o semnificatie pentru tine.

am sa va arat pe parcurs cum va evolua bratara mea. nu sunt foarte sigura ca am sa pot spune public ce reprezinta fiecare charme, dar va asigur ca va avea legatura cu o fapta buna pe care am sa o fac.

 

 

4 Comments Published

11 years ago / Reply

Anul trecut, mama mea a fost invitata la un eveniment Pandora, in urma caruia mi-a daruit un colier cu o inimioara pe care avand inscriptionate cuvintele” mother and daughter”. Surpriza a fost de neuitat,, nu atat pentru darl , cat pentru fotografia cu Medeea Marinescu si mesajul actritei pentru mine : ” sa fii iubita si sa te bucuri de tot ce te inconjoara!”

11 years ago / Reply

Va rog sa ma scuzati pentru greselile de scriere, nu au fost intentionate, dar tastatura nu vrea sa faca ce ii spun eu 🙂

[…] am o bratara pandora la care tot lucrez si construiesc, imi iau cite un charme de fiecare data cind cred ca am facut o fapta buna. sau primesc de la […]

9 years ago / Reply

Am creat un grup pentru iubitoarele de Pandora din Romania. Hai sa fim cat mai multe! E un grup inchis in care putem vorbi despre tot ce tine de Pandora.
https://www.facebook.com/groups/973427286009170/

Leave a Comment


nine + 1 =


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!