Parcul IoanidParcul Ioanid

Toamna in Bucuresti

text de Noemi Revnic

Nu am mai scris aici de vreo doua saptamani. Scuze sunt multe. Am avut o perioada foarte incarcata si intre timp a intervenit si o calatorie peste Ocean, din care sper sa am povesti frumoase, cat de curand.

Pana atunci, anul acesta, pe 13 septembrie s-au implinit 20 de ani de cand traiesc in Bucuresti. Un oras care s-a schimbat mult, mai ales in ultimii 7 ani (sau cel putin asa mi se pare mie), un oras care are atatea locuri ascunse si frumoase, pe care parca ai vrea sa le pastrezi numai pentru tine. Dar este si un oras in care bordurile se schimba mai des decat sezoanele modei, in loc ca acesti bani cheltuiti total aiurea sa intre in bugetele spitalelor, sau al scolilor, sau, de ce nu, si pentru construirea unor adaposturi pentru caini fara stapan?

Septembrie a trecut de jumatate, scolile au inceput, teatrele isi deschid stagiunile, Festivalul Enescu e in plina desfasurare. Carturesti deschide o noua librarie chiar astazi, la Baneasa Shopping City. Si mai vin o multime de alte evenimente, despre care va voi scrie joia viitoare.

Sa aveti un weekend minunat si sa fiti sanatosi!

*

Noemi Revnic este specialist in comunicare, colaborator Harper’s Bazaar Romania. O puteti citi si pe blogul ei, Placerile lui Noe.

Sursa foto: http://www.1001calatorii.com

Leave a Comment


six × 7 =


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!