ragbone-ss-2014-white-black-peach-leatherragbone-ss-2014-white-black-peach-leather

Pielea – sau ce ma inspaiminta in moda primaverii 2014

sunt doua tendinte in moda din primavara care va sa vina care imi dau fiori la gindul cum va arata strada. fiori de groza si dezgust, ma iertati.

una dintre tendinte se refera la bustiere care fac ca abdomenul sa fie liber la vedere.

abdomenul este una dintre zonele care inspira erotism, e si o zona erotica foarte puternica, subconstientul transmite mesaje despre fertilitate etc etc etc. dar toate astea sunt valabile cind vorbim despre un abdomen din care nu se revarsa colaceii, covrigii si shaormele.

ma gindesc cu groaza cite sunculite dizgratioase vom vedea in primavara pe strada si cita piele neingrijita.

 

cea de-a doua tendinta se refera tot la piele, doar ca e vorba de insertiile de material de piele in haine.

vom vedea nenumarate musamale plimbatoare pe strada pentru ca vor fi scumpe produsele care sunt din piele veritabila sau o piele ecologica de calitate.

**

ca sa fim in trend in primavara care va sa vina cred ca trebuie sa muncim de pe acum: multe abdomene si o dieta care sa elimine covrigaraia, iar banii economisiti din necumparare de shaorma sau covrigi zilnic sa -i punem deoparte ca sa ne luam haine care au piele adevarata, de calitate.

sau daca nu vrem sa facem asta, sa ne gindim de pe acum ca nu ne vom arata trupul pufos in bustiere strimte pentru ca ii agresam visual pe cei din jur. e o forma de respect.

 

5 Comments Published

11 years ago / Reply

orice ar fi la modă, numărul / proporţia celor care, deşi n-ar trebui, îşi scot colăceii la vedere e constantă.
deci nu te plînge. în altă ordine de idei, deşi acoperite bine la zonele “erogene”, multe persoane ies pe stradă cu cea mai urîtă faţă a lor. aşa că nu văd de ce să ne oripilăm de puţintică burtă. e doar o doză mai mare de sinceritate în gestul celor dezinhibaţi, iar faptul că nu le interesează că oripilează e, zic eu, un lucru bun. pentru că dacă s-ar gîndi că oripilează, atunci ar trebui să considere că ele nu au DREPTUL, că sînt inferioare persoanelor care arată bine. e o formă destul de ciudată de extremism (nu ştiu dacă i se potriveşte mai bine termenul de nazism sau fascism), să afirmi că nu toată lumea are dreptul să-şi expună buricul doar pentru că te ofensează pe tine.
evident, nu mă refer la tine, C.B., ci în general.

11 years ago / Reply

a avea dreptul la ceva ar trebui sa fie in buna vecinatate cu a avea bun simt.
🙂

11 years ago / Reply

Am deschis cu teama postul asta pt ca m-am gandit ca va fi un manifest contra folosirii pielii in industria modei dar… nu e. Pielea e unul din materialele mele preferate, imi place tare mult modul cum se aseaza alaturi de materii mai dulci precum bumbacul sau cachemirul. In schimb pieile ecologice de proasta calitate fac ca totul sa para ieftin, nu sofisticat. Cam la fel cu ceea ce spuneai despre dantela: dantela sa fie, nu perdele. Poate ca uneori e greu de conciliat moda cu bugetul insa e nevoie de o evolutie vizuala ca sa intelegi necesitatea lui ‘nu’ in anumite situatii. Si cand spun evolutie, nu pronunt cuvantul cu superioritate. Am parcurs o parte din drum, poate, dar cu siguranta mi-a mai ramas de parcurs.

11 years ago / Reply

pe motive de bun-simţ, nimeni n-ar trebui să iasă cu buricul la plimbare la vedere.

11 years ago / Reply

depinde de cultura poporului, indiencele sunt un contra exemplu bun:)

Leave a Comment


two × 7 =


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!