Scoala de Beauty Blogging_by L'Oreal Paris_2013Scoala de Beauty Blogging_by L'Oreal Paris_2013

Scoala de Beauty Blogging L’Oreal Paris – super concurenta

astazi ma intilnesc cu cele 10 finaliste ale Scolii de Beauty Blogging L’Oreal Paris. ma asez in rind cu ele ca sa ma uit la o prezentare a minunatului Alexandru Abagiu care va povesti din experienta lui ca make-up artist oficial L’Oreal Paris.

asa cum il stiu eu pe Alexandru, odata cu trendurile pe care le va prezenta va vorbi si despre etica, odata cu povestile despre vedete va povesti si din istoria brandului, odata cu trucurile de make-up va tine lectii sofisticate de chimie.

de asta m-am cerut politicos si eu la lectiile pe care le au cele 10 finaliste ale Scolii de Beauty Blogging L’Oreal Paris.

*

si anul asta am bucuria sa fac parte din juriul Scolii de Beauty Blogging L’Oreal Paris care, iata, se afla la a doua editie. cum am fost si anul trecut intre cei care au ales cursantele, pot sa fac o comparatie si sa spun cu mina pe inima ca  beauty blogging-ul de la noi a evoluat foarte mult. sunt bloguri de beauty care arata mult mai bine decit multe dintre blogurile generaliste celebre, de la look si pina la continut.

anul trecut cind L’Oreal Paris Romania punea bazele acestei scoli dorindu-si sa dezvolte nisa aceasta de blogging si sa participe intr-un mod constructiv la tot procesul (cu lectii, sfaturi, ba chiar cu layouturi create special pentru blogurile cistigatoare) ma gindeam ca o sa treaca mai multa vreme pina cind se va ajunge aici.

zilele trecute cind a trebuit sa votez  cele 10 finaliste am avut nevoie de mai mult de 3 ore ca sa ma decid la niste diferentieri. am citit nu doar textele inscrise in concurs, ci multe alte postari de pe fiecare blog si-am fost placut surprinsa de cit de bine se descurca fetele.

am ales 10 din 20 de semifinaliste pentru ca astea sunt regulile jocului si, in unele cazuri, diferentierea s-a facut in nuante si in perseverenta de a aborda subiecte la tema.

*

doamnelor si domnilor din companii care aveti in portofoliu produse de beauty si health va asteapta niste vremuri frumoase. vine o generatie de bloggerite (initial scrisesem tinere, dar nu are legatura cu virsta) care scriu bine, care sunt pasionate de ceea ce fac, are au simt estetic foarte bun.

doamnelor care conduceti reviste de femei, uitati-va la lista de mai jos. printre cele 10 nume e sigur una dintre fetele care va scrie o rubrica de beauty intr-o revista glossy si nu doar ca o va face bine, ci va aduce si un public consistent pentru ca fiecare are alaturi comunitati crescute sincer, organic.

doamnelor si domnilor bloggeri, uitati-va bine la blogurile de mai jos. sunt sigura ca veti mai auzi de ele. vor fi din nou printre premiantele la ceremoniile de profil cum s-a intimplat anul acesta la Digital Divas. si ca o sa le intilniti in campanii, in excursii sau pe la conferinte.

  1. Buruiana Anca – http://xmakeupyourmindx.blogspot.ro/
  2. Tatucu  Ana-Maria – http://www.beautybarometer.com/
  3. Pavel Cristina – http://www.shoppingtherapy-cristina.com/
  4. Alina Diana – http://adiana.ro
  5. Rosu – Diana Felicia – http://boondysbox.blogspot.co.uk/
  6. Vladareanu Aleka Sarah – http://www.sunshine-sarah.com
  7. Dragason Maria – http://www.special-koko.com
  8. Dumba Gabriela – http://www.pentrudive.com/
  9. Chicu Ionela – http://federova.blogspot.ro/
  10. Dediu Loredana – http://pinkyheels.blogspot.ro/

*

una dintre temele pentru concurs a fost un text despre frumusete si, cind citeam textele celor care s-au inscris la scoala, mi-am dorit foarte foarte tare sa scriu si eu ceva pe tema asta. o sa o fac insa dupa ce se termina cursurile scolii, dar pina atunci 6 cuvinte venite de la o femeie care in ultimii 20 ani (daca nu mai mult) s-a trezit in fiecare dimineata, s-a uitat in oglinda si s-a gindit ca arata ca un soricel si si-a spus ca ar fi bine sa se bazeze pe orice altceva decit chipul si trupul din dotare. de fapt, 6 cuvinte cit un sfat rostitet intr-o dimineata suparata, cind si cearcanele pareau mari si nici parul nu statea prea fericit, de un domn mai destept decit femeia care se crede inca ca un soricel: “ugly, as beautiful, is an illusion.”

*

detalii despre ce fac cele 10 finaliste la Scoala de beauty Blogging L’Oreal Paris puteti gasi aici.

8 Comments Published

11 years ago / Reply

Cred ca vorbesc din partea tuturor bloggeritelor finaliste cand spun: multumesc, Cristina, pentru cuvintele frumoase, pentru ca faci parte din juriu si pentru ca vom avea ocazia sa stam de vorba cu tine. Stiu sigur ca avem multe de invatat de la tine! 🙂

11 years ago / Reply

Draga Cristina, e foarte frumos ce ai spus tu aici si e important ca tu sa spui asta despre noi, cele care scriem despre lucruri mai marunte si mai legate de iluzii :). Eu ma simt un pic mai sigura cand stiu ca tu ai citit blogul meu si m-ai si jurizat. Ne vedem astazi si sper ca in sfarsit, dupa atatia ani, sa iti spun si eu “Buna, Cristina”….ca pana acum la nici un eveniment unde ne-am intersectat nu am avut curaj :).

11 years ago / Reply

Nu am mai apucat sa te salut asa cum mi-as fi dorit, dar sigur va fi o data viitoare. 🙂

11 years ago / Reply

va fi, va fi. jumatate din prezentare m-am uitat la parul tau superb. 🙂

11 years ago / Reply

Multumim mult pentru cuvintele de mai sus, pentru timpul acordat jurizarii si pentru sustinere, sunt sigura ca inseamna mult pentru fiecare dintre noi!
Ma bucur mult ca te-am vazut astazi si sper sa te revad curand! 🙂

11 years ago / Reply

Foarte frumos ai povestit despre noi! Ma simt mandra si norocoasa sa ma aflu pe lista de finaliste.
Din toata experienta asta frumoasa sper din toata inima sa invat sa-mi “lustruiesc” blogul cum trebuie si sa pot sa ma decid in final cu ce trebuie sa continui.
A fost o zi tare frumoasa!

11 years ago / Reply

sa ai gura aurita :)) te pup si iti multumim frumos pentru sustinere 🙂

11 years ago / Reply

Am citit tot articolul cu zambetul pe buze, multumim pentru cuvintele frumoase :).
Fiind la a doua experienta in cadrul acestei competitii pot spune ca am evoluat de anul trecut tocmai datorita sfaturilor si criticilor primite din partea juriului. Totodata vreau sa cred ca si anul asta se va mentine traditia cu indrumarile din partea juratilor pentru ca doar asa ne dam seama unde gresim si unde trebuie sa mai exersam.
Imi pare tare rau ca nu am apucat sa te salut din cauza faptului ca am ajuns tarziu la eveniment (da, am un dar aparte de a ma pierde in Bucuresti 🙂 ), dar sper sa te mai revad in viitor si sa iti transmit tot ce am in gand 😀

Leave a Comment


nine + = 11


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!