vvintagevvintage

Ce facem in acest weekend

text de Noemi Revnic

Sunt sigura ca aveti deja program, dar va propun cateva activitati cat se poate de placute, despre care am aflat de curand.

In primul rand avem o noua editie V for Vintage, la Sala Dalles, sambata, 23 noiembrie si duminica, 24 Noiembrie. Tema este inspirata de Roma si de filmul “Roman Holiday” iar imaginea este nimeni alta decat simpatica Ana Morodan. In afara de expozantii cu state vechi din zona vintage, avem din nou zona Molecule-F cu best of Romanian designers, alaturi de MURMUR, Andra Andreescu si 109 si bunatati de la Verde Aromat și Chez Maman

Apoi mergem la Galateca, la expozitia de fotografie “FASHION TEN: Primii 5”, cu lucrarile fotografilor Dan Andrei, Vali Barbulescu, Andreea Retinschi, Vlad Birdu si Eduard Mariut.

Pentru constanteni, in cazul in care nu ati aflat inca, saptamana trecuta s-a lansat in orasul fermecator de la malul marii primul Concept Store Marks & Spencer din Romania, cu o suprafata de 1400 metri patrati si un décor si niste vitrine wow.

Va doresc un weekend linistit, sanatate si bucurii, bucurii.

*

Noemi Revnic este specialist in comunicare, colaborator Harper’s Bazaar Romania. O puteti citi si pe blogul ei, Placerile lui Noe.

One Comment Published

11 years ago / Reply

Sugestii pentru un weekend frumos! Multumim

Leave a Comment


× 5 = forty


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!