Faye Dunaway by TerryFaye Dunaway by Terry

Despre coincidente fericite si alte intamplari frumoase

Text de Noemi Revnic

Imi programasem sa scriu astazi despre ce avem de facut in acest weekend in Bucuresti. Imi respect programul, dar as vrea sa incep cu o coincidenta tare placuta, din seria materialelor care apar simultan in doua sau mai multe publicatii, fara ca redactorii respectivi sa se cunoasca sau sa vorbeasca intre ei.

Subiectul este Terry O’Neill, celebrul fotograf, un material despre acesta in paginile editiei de noiembrie-decembrie Harper’s BAZAAR, semnat de fotograful Alex Galmeanu. Si acelasi Terry O’Neill in varianta online AnOther Magazine. Am ales sa ilustrez acest moment cu o fotografie a lui Faye Dunaway, surprinsa de Terry O’Neill. Cei doi au fost casatoriti in perioada 1983-1987.

*

Revenind la programul promis, in acest weekend avem filme:

In perioada 10-17 noiembrie 2013, Ministerul Culturii din Romania, impreuna cu Institutul Balassi – Instiutul Maghiar din Bucuresti, organizeaza a saptea editie a Saptamanii Filmului Maghiar care va avea loc la Muzeul National al Taranului Roman, Studioul Horia Bernea. Intrarea la proiectii va fi libera si filmele vor fi subtitrate in limba romana si in limba engleza.

Mai multe informatii gasiti aici

Iar pana pe 10 noiembrie avem Festivalul Filmului Francez la Elvira Popescu. Aici gasiti programul filmelor de neratat.

 Va doresc un weekend minunat, de film cu happy end!

Sursa foto Faye Dunaway

*

Noemi Revnic este specialist in comunicare, colaborator Harper’s Bazaar Romania. O puteti citi si pe blogul ei, Placerile lui Noe.

Leave a Comment


× 9 = forty five


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!