Sacred_Monsters_Sylvie_Guillem_Akram_KhanSacred_Monsters_Sylvie_Guillem_Akram_Khan

mi-am primit cadoul pentru acest Craciun :)

pe ea am vazut-o la Bucuresti intr-unul dintre cele mai frumoase spectacole de dans pe care le-am trait vreodata. dupa el m-am dus prin lume si-am avut ocazia sa-i adresez o intrebare care a dus la una dintre cele mai frumoase povesti cu ingeri pe care mi le-a spus vreodata cineva.

ea e una dintre cele mai fine, mai mobile, mai frumoase si mai destepte balerine din lume (cind a venit la Bucuresti invata japoneza – ca sa-si tina mintea activa), el e cea mai buna dovada ca arta te transforma incredibil – in afara scenei e banal si uritel, pe scena e alt om, senzational, incredibil de frumos si de elegant.

stiu de existenta lor de la show-ul Sacred Monsters pe care l-am vazut in inregistrari de atit de multe ori incit stiu fiecare miscare pe de rost. de Craciun, vad show-ul asta live si mi se pare incredibil pentru ca stiam ca nu se mai joaca.

Sylvie Guillem si Akram Khan. 21 decembrie. Atena.

un cadou nepretuit pentru acest Craciun

2 Comments Published

11 years ago / Reply

Precizia in miscari din prima parte cu forta si gratia miscarilor din a doua parte sunt niste combinatii asa de interesante si uimitoare pentru ochiul care iubeste dansul de orice fel, mai ales pe acesta contemporan. Eu nu am auzit de ei, dar mi se par extraordinari si ar trebui sa fie promovate astfel de spectacole la maxim, in locul show-urilor cu tot felul de false persoane publice.

11 years ago / Reply

ea a fost in ro, el nu… acest spectacol nu a fost niciodata in ro
nu e de interes sa promovezi ceva ce nu vei vedea nici in vreo sala de spectacol, nici la tv
asta doar e rasfatul meu, pe blogul meu:)

Leave a Comment


9 − = two


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!