o angajare de pomina… cu Tom Jones

cind te gindesti sa te angajezi la o banca, te gindesti ca o sa porti toata ziua costume si o sa fii sobru si o sa porti discutii grele despre complicate chestiuni financiare.

e o mare prejudecata. am prieteni in multe dintre bancile mari ale Ro si stiu ca sunt niste oameni mai creativi si mai deschisi la minte decit multi dintre prietenii mei artisti.

iata un exemplu foarte simpatic, de la prietenii mei de la Piraeus, despre cum sa arati ca o angajare ca intern la o banca poate sa fie ceva simpatic si despre cum sa transmiti spiritul unei echipe de dincolo de brand-ul pe care-l poarta.

***

mai multi tineri au aplicat pentru job de intern la Piraeus, au trecut prin evaluari de HR, au raspuns la tot  felul de intrebari care nu pareau scoase din cartile de interviuri si, 10 dintre ei, au mers la evaluarea finala. un job in care sa fie in directa legatura cu publicul, la un concert pe care banca il sustinea din perspectiva de sponsor: Tom Jones.

ce s-a intimplat acolo, veti in filmulet:)

*

ca sa fie clar, aceasta nu este o postare comerciala. ii cunosc pe oamenii care au facut acest proiect, sunt prieteni cu mine si imi place foarte foarte mult ideea lor. si eu am avut prejudecata ca oamenii din banci sunt mult prea sobri si, uneori, plictisitori. ceea ce e f f fals.

 

Leave a Comment


nine + 6 =


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!