shutterstock_circleshutterstock_circle

o zi buna

citeodata, nici nu incepe ziua bine si stii ca va fi buna.

ca astazi.

*

ma trezesc dimineata si vorbesc despre job-ul meu ca despre iubire, din mijlocul patului cu o cafea aburinda alaturi. suna la usa cineva, ies in pijamale cu picioarele goale si un curier imi intinde un pachet. inauntru o scrisoare.

 Cercul este considerat cea mai stabila forma, uneori aproape magica. Realizat dintr-un strop de argint, acesta exprima continuitate, echilibru, feminitate si, de ce nu, tinerete.

(…) Special conceput pentru tine, cadoul face parte dintr-o colectie unicat, fiind lucrat manual in intregime. Fiecare dimensiune, cerc imprimat, fiecare imbinare si taietura au fost realizate cu pricepere, migala si, implicit, rabdare.

Cercul va sta cel mai probabil la gitul tau. Adica acolo unde se afla chakra cu numarul 5, reprezetind culoarea albastru, anume cea a snurului. Mica pata de culoare, pozitionata aici, are rolul de a te proteja, de a te echilibra si de a te ajuta sa-ti exprimi emotiile.

(…)

***

scrisoarea e pe hirtie lucrata manual la moara de hirtie si e parte din promovarea noilor cosmetice Elmiplant – Genovate, pe baza de celule stem din plante.

felicitari celor care au avut ideea acestei ambalari de PR. foarte fina si foarte speciala. (mi-am pus la git micul cerc de argint. o sa stea o vreme sub haine, departe de ochii lumii.)

foto via shutterstock

 

One Comment Published

11 years ago / Reply

Ce frumos :). Cineva din echipa aceea de PR trimite cu siguranta multa energie pozitva :).

Leave a Comment


nine − = 0


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!