WoodkidWoodkid

cum mi-am schimbat ziua, citeva fotografii #TransformToday

cred ca a-ti transforma ziua in bine depinde de tine. cum depinde de multe ori tot de tine sa le-o transformi si altora in mai bine.

mai cred ca lumea se transforma daca avem intelegere si atentie pentru cei din jur, daca ne ascultam pe noi si ne urmam visurile.

parte din proiectul Transform Today by Absolut v-am rugat sa faceti ceva ca sa transformati in bine, lumea din jurul vostru. sa aduceti un zimbet in plus, sa fie o bucurie noua in jur.

aici citeva din reactiile zilelor trecute, aici ce mi s-a intimplat mie, involuntar (sincronicitatile astea magice), iar mai jos alte gesturi simpatice de astazi.

mai am citeva fotografii, dovezi ale unor oameni care au facut ceva special ieri sau astazi, dar care nu-si doresc sa fie publice si le respect decizia, dar le multumesc mult pentru gest.

TransformToday este si despre putina magie a faptelor si gindurilor bune. ME HAPPY.

*
i-am lasat colegei de camera dimineata o cescuta cu mieji de nuca s-o gaseasca cand se intoarce de la munca dupa tura de noapte, cu mesaj “mai multe vitamine si mai putin zahar””; a primit de curand niste rezultate la analize cu glicemie peste medie.

 reactia m-a facut sa zambesc.
mi-a placut ūüôā
 Andreea
***
Tu mereu vorbesti de sincronicitati fericite asa ca iti scriu sa ma adaug la lista celor care iti dau dreptate. Si-ti multumesc ca ma tragi, virtual, de maneca sa fiu atenta la ele.

Eu incerc mereu sa ii surpind placut pe cei din jur, mai ales cand stiu ca au nevoie, dar uite ca n-am poza si nici nu conteaza acum prea tare. Ceea ce conteaza e ca astazi am primit eu un gest de felul acesta care m-a facut sa simt un spasm cald, de recunostinta: acum cateva zile m-am plans pe facebook ca imi este dor sa primesc scrisori, scrise de mana, in cutia postala (the old-fashion way) si i-am invitat pe toti cei care vor sa ne scriem de Sarbatori sa-mi lase adresele la care le pot trimite un gand bun intr-un plic. Iar astazi la birou am primit de la o prietena care era plecata din tara o felicitare scrisa de mana. A fost o surpriza, ea nu a comentat si nu si-a manifestat dorinta. In secret, mi-a facut cea mai frumoasa bucurie posibila. Vreau doar sa dau mai departe momentul meu de bine, care s-a intamplat, cumva, miraculos, fix acum. Si am simtit nevoia sa impartasesc asta cu tine. Nu-i ciudat, dat fiind ca nu te cunosc, de fapt, personal?

Cu tot gandul bun, 
Ela
***
Eu sunt student si azi pur si simplu nu am avut chef sa ma duc la facultate si m-am gandit sa fac ceva nou. Mama este profesoara si nu prea are timp de gatit asa ca am asteptat-o acasa cu o salata de boeuf. Am trimis poza mai tarziu pt ca ne era foame amandurora.
Radu
le multumesc tuturor pentru faptele lor bune si pentru ca au transformat ziua cuiva in mai frumos.
ne simtim mai bine si ne e mai bine, fie si cu un milimetru, mai ales cind daruim.
#TransformToday inseamna sa faci ceea ce crezi si sa-ti urmezi visurile, dar inseamna si sa misti – cu atentia si cu gindul tau bun – fie si cu o miime de milimetru lumea din jurul tau catre mai bine.
toti cei mentionanti aici (si in postarile anterioare) primesc invitatii la super show-ul WoodKid de joi seara: Transformation Event by Absolut.

Leave a Comment


+ 3 = four


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!